Donald Trump, un nou atac la adresa Uniunii Europene: Este mai rea pentru noi decât China

233
Donald Trump, un nou atac la adresa Uniunii Europene: Este mai rea pentru noi decât China - donaldtrump-1563960553.jpg
Donald Trump a lansat un nou atac la adresa Uniunii Europene, despre care spune că este mai periculoasă pentru Statele Unite decât China.


Afirmația a fost făcută în timpul unui discurs ținut la un congres al elevilor conservatori. Președintele american a mai spus că blocul comunitar european a fost creat tocmai ca să înfrângă economic Statele Unite.

El a atacat în mod special Germania, despre care a spus că este cea mai rea din Europa. A reamintit și Berlinului că nu alocă 2% din PIB pentru Apărare, așa cum ar trebui să o facă statele NATO.

Donald Trump - președintele SUA: Ne jecmănesc la comerț. Uniunea Europeană este mai rea pentru noi, din punct de vedere al comerțului, decât China. Nimeni nu se gândește așa, mulți dintre noi provenim din Uniunea Europeană. Venim din Europa, bunicii sau străbunicii noștri. Credeți că e drăguț, doar că ne ucid. Uniunea Europeană a fost formată să ne bată economic. Germania este cel mai mare delicvent. Nu plătesc. Dau doar 1% (pentru bugetul Apărării - n.r.). Noi dăm 4,3%, dintr-un PIB mult mai mare. Germania nu vrea să plătească. Ar trebui să dea 2%, dar plătesc 1%. Am zis că trebuie să plătești, Angela. Trebuie să plătești, Angela. Te rog să plătești, Angela!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.435 secunde