Donald Trump, avertizat dur de Angela Merkel

336
1
Donald Trump, avertizat dur de Angela Merkel - angelamerkel-1484411573.jpg
Cancelarul german Angela Merkel a avertizat sâmbătă în legătură cu riscul tendințelor protecționiste manifestate de președintele ales al SUA, Donald Trump, și a adus ca exemplu în acest sens criza financiară din 2008, transmit AFP și Reuters.


''Răspunsul la criza financiară nu a fost unul bazat pe izolare, ci un răspuns care s-a bazat pe cooperare, pe reguli comune de funcționare, inclusiv pentru piețele financiare'', a spus Angela Merkel într-o conferință de presă la finalul unei reuniuni a conducerii partidului său, Uniunea Creștin - Democrată (CDU), desfășurată la Perl, în vestul Germaniei.


''Convingerea mea profundă este aceea că există mai multe avantaje dacă avansăm împreună decât atunci când fiecare își soluționează problemele de unul singur; sunt absolut convinsă de asta, este atitudinea mea constantă'', a indicat Angela Merkel.


Donald Trump a amenințat că va adopta măsuri protecționiste contra importurilor din China și Mexic și și-a atribuit deja un prim succes cu decizia concernului auto Ford de a renunța la construirea unei noi uzine în Mexic.




Comentează știrea

Liviu Burebista
14 ianuarie 2017
Am infrant

A inceput sa se cutremure pamantul sub picioarele lui tanti merkel, (merkel cu m mic) nu merita majuscule persoana asta ingrata , care a umplut Europa cu teroristi. Sper ca nemtii sa se trezeasca pana la alegerile care o sa aiba loc anul acesta in Germania si sa o trimita la azil .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1593 secunde