Doi constănțeni, miniștri în GUVERNUL GRINDEANU

6163
5
Doi constănțeni, miniștri în GUVERNUL GRINDEANU - untitled-1483450084.jpg

Articole de la același autor

Pentru prima dată, județul Constanța reușește să dea doi miniștri în același guvern, respectiv, în Guvernul ce va fi condus de premierul Sorin Grindeanu.




Astfel, Sevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltării. Totodată, ea va avea și funcția de vicepremier. Cel de-al doilea constănțean este deputatul Mircea Titus Dobre, care a fost desemnat de social-democrați să ocupe funcția de ministru al Turismului, un minister nou înființat în Guvernul Grindeanu. El se află la al doilea mandat de parlamentar.


Comentează știrea

SeRvil
3 ianuarie 2017
si-un bou de-al lui dobre

HALAL ministri

Alex
3 ianuarie 2017
Bataie de joc

Ma bucur pentru acest ministru Dobre. Cel recomanda pe acest individ? Avem tineri pregatiti in tara asta nu niste soferi care au facut avere peste noapte. Nu v-ati saturat de PSD (Mazare si Constantinescu). Constanta un oras cu cetateni prosti!!

Alex
3 ianuarie 2017
Bataie de joc

Ma bucur pentru acest ministru Dobre. Ce-l recomanda pe acest individ? Avem tineri pregatiti in tara asta nu niste soferi care au facut avere peste noapte. Nu v-ati saturat de PSD (Mazare si Constantinescu). Constanta un oras cu cetateni prosti!!

grindeanu
3 ianuarie 2017
... si fiii

E din Dobre si fiii?

Cititor
4 ianuarie 2017
Informat

Si a studiat numai la facultati de renume...particulare. Apoi a fost director la firma lui tata, s-a ocupat de calitatea produselor. Cornurile care ajung la elevi sunt proaste pt ca nu se mai ocupa el de calitate. Acumen doar primeste bani sa-si completeze colectia de ceasuri.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8576 secunde