"Doar dacă avem asigurarea că e referendum corect trebuie să ne mobilizăm electoratul"

223
Vicepreședintele PDL Sulfina Barbu a declarat pentru Mediafax, că PDL trebuie să-și mobilizeze electoratul și susținătorii să participe la referendum doar dacă democrat-liberalii au asigurări că este un referendum corect.

"Numai dacă avem asigurarea că este un referendum corect trebuie să ne mobilizăm electoratul și susținătorii noștri să meargă să participe la referendum. Dacă nu există garanții că este un referendum corect, în care nu se fură, atunci trebuie să le spunem susținătorilor noștri care este realitatea", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a arătat că acest subiect va fi discutat în ședința Colegiului Director al PDL de marți și a menționat că o decizie a partidului se va lua și în funcție de răspunsul pe care guvernul îl va da la cererile PDL privind referendumul.

"Din punctul meu de vedere, este foarte important ca Guvernul să demonstreze că organizează un referendum corect, asta înseamnă că cei care votează pe listele suplimentare să completeze declarația pe propria răspundere, ca în 2009, asta înseamnă să fie camere de luat vederi activate pe perioada de vot și să nu se înființeze secții de votare speciale în orice loc, cum ar fi hoteluri și restaurante, zone care nu sunt securizate", a precizat Barbu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4859 secunde