Dispută aprinsă în PSD Constanţa pentru locurile din Parlament. Senator retras din cursă şi o demisie de răsunet

1319
Dispută aprinsă în PSD Constanţa pentru locurile din Parlament. Senator retras din cursă şi o demisie de răsunet - senatorstefanmihu324-1603274168.jpg

Articole de la același autor

Disputa privind stabilirea finală a celor ce vor ocupa locuri eligibile pe lista PSD Constanţa pentru alegerile parlamentare continuă. 
În acest context, secretarul executiv al PSD Constanţa, Lucian Lungoci, unul dintre cei mai activi social-democraţi din filiala constănţeană, a anunţat că îşi depune mandatul şi că va rămâne simplu membru PSD, după ce a aflat că nu se mai află pe un loc eligibil la Camera Deputaţilor. 
La rândul lui, senatorul Ştefan Mihu a anunţat că s-a retras din lista de candidaţi pentru Parlament. 


"Dragi prieteni, frământările care au avut loc în ultimele zile în PSD Constanţa, m-au determinat să mă retrag din lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, pentru a lăsa loc celor care se încadrează cel mai bine în conceptul de “meritocraţie “, aşa cum este înţeles de conducerea partidului. Multumesc celor care m-au susţinut pe parcursul mandatului de senator. Doresc succes tuturor candidaţilor ! Cu deosebit respect, Ştefan Mihu", a scris parlamentarul constănţean pe pagina sa de socializare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0123 secunde