Din tomberonul lui DD, la groapa de gunoi a istoriei

1000
1
Din tomberonul lui DD, la groapa de gunoi a istoriei - dintomberonulluidd-1474800692.jpg
Campania electorală bate la ușă. Este timpul ca politicienii de mucava să-și pună mănușile și să înceapă să vopsească blocuri, să tundă iarba sau să strângă… gunoaiele. Un tablou al imposturii și parvenitismului politic, din care, așa cum ne-a obișnuit, deputatul pepededist independento-liberal cu serioase curtoazii pesediste, Mihai Tararache, nu putea lipsi. 


Acest oportunist, care a refuzat de fiecare dată să elucideze misterul proțăpirii sale printre candidații lui Dan Diaconescu, visează la un nou mandat de parlamentar. Și cum PNL pare un drum cu sfârșit anticipat pentru dorințele sale de preamărire, Tararache face o nouă săritură de acrobat și ajunge lângă celebrul independent Valentin Vrabie, alături de care strânge gunoaiele din Medgidia. Cu sloganul "În această toamnă cred că este de datoria noastră, a tuturor, să strângem gunoaiele din politică și să le aruncăm la groapa istoriei!", domnul deputat uită că el însuși face parte din această clasă politică, încercând o spoire de ultim moment ca rebel independent. Vrabie și-a croit singur acest drum, luptându-se fără nicio reținere cu toate partidele politice și a câștigat, în timp ce Tararache a țopăit prin politică mai pe la toate partidele, aciuindu-se acolo unde îi era cald și bine. 


Astfel, mă miră faptul că primarul Medgidiei a permis această alăturare cu numele său a unui tânăr traseist politician, care caută doar imagine și… atât. Un politician care în campania de la prezidențiale alerga după Dragnea, Ponta și Tăriceanu la toate inaugurările și evenimentele electorale, care s-a făcut apoi liberal fiindcă era la modă, doar PNL dăduse președintele țării, și care acum, când clasa politică e luată la șuturi, se caută de independență prin buzunare. Trebuie admirată însă rapiditatea de metamorfozare politică a acestuia, care nu a avut nicio problemă din a ieși din tomberonul lui Dan Diaconescu pentru a ajunge în cele din urmă la groapa de gunoi a lui Vrabie. 


Comentează știrea

costica
14 octombrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Câștiguri motivante pentru toți!euro din prima luna Preferi să suporți șefii?Fii un învingător!Informația este putere! Bani repede, ușor și comod!Pachet complet pentru câștiguri online! info la: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTub

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Micuța milionară  și turma liberală
Pagina a fost generata in 2.1455 secunde