Video Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. L-a acuzat pe Sorin Lavric de misoginism

1232
Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. L-a acuzat pe Sorin Lavric de misoginism - 1-1612977980.jpg

Articole recomandate

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă, miercuri, din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor, după un moment petrecut în Parlament, în care susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”. Sorin Lavric, coleg de grup parlamenar, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”, potrivit Digi24.


Diana Șoșoacă a susținut astăzi un discurs de la tribuna Parlamentului, în care a susținut, fără să prezinte vreo dovadă, că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.


Discursul său a fost însă întrerupt, iar microfonul a fost tăiat la un moment dat.


Intervenția a fost transmisă live pe pagina de Facebook a senatoarei, unde Diana Șoșoacă a adăugat: „Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”


Ulterior, Diana Șoșoacă a postat pe Facebook un alt mesaj: „Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau "politically correct"?”


Propunerea excluderii din grupul parlamentar AUR a fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.


„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a spus Dan Tanasă, la Antena 3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Economie : Evoluții financiare
Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Joi, 21 Ianuarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.2394 secunde