Deputatul Stelian Ion, semnal de alarmă privind panotajul stradal din Constanța

729
Deputatul Stelian Ion, semnal de alarmă privind panotajul stradal din Constanța - usrstelianion-1575671044.jpg

Articole de la același autor





Reprezentanții USR Constanța au organizat, vineri, o conferință de presă în cadrul căreia au fost abordate teme ce au vizat Comitetul Politic USR, Legea Recursului Compensatoriu, publicitatea stradală din Constanța, PUZ-ul din Faleză Nord adoptat recent de Consiliul Local Constanța și sondajul inițiat de USR Constanța, referitor la prioritățile viitorului primar (viitorul Consiliu Local).


În cadrul întâlnirii au luat cuvântul Remus Negoi - președinte al filialei județene USR Constanța, Stelian Ion - deputat USR Constanța și Dumitru Caragheorghe -  președinte al filialei municipale USR Constanța. 


Dacă despre celelalte teme se mai purtaseră discuții și cu alte ocazii, referitor la panotajul stradal, deputatul Stelian Ion a tras un semnal de alarmă în sensul că are informații precum că se fac presiuni asupra celor din Primăria Constanța în sensul de a se încheia contractul tot cu Seaview Media SRL.


"Contractul de panotaj încheiat de vechea administrație pe o perioadă de 15 ani s-a încheiat într-un mod bizar anul acesta, în luna iulie, dar panourile sunt încă în picioare. Întrebările noastre au fost acestea, către Primăria Constanța: De ce Primăria a trimis doar o notificare către acest beneficiar al contractului? De ce se percep încă bani deși contractul este încheiat și ce se întâmplă cu acești bani? Foarte multe dintre aceste panouri sunt inestetice și multe dintre ele pun în pericol cetățenii. Sunt 454 panouri publicitare în Constanța, așa au spus cei de la primărie, dar din sursele noastre, sunt peste 600 de panouri. Aceste panouri ar fi trebuit să aibă la bază numărul de autorizație dar nu îl are.


Avem de-a face, în continuare, cu mutilarea orașului și noi vom urmări foarte atent acest fenomen. Mai este vorba și de sifonarea banului public, pe un termen atât de lung, mai exact 15-20 de ani. Noi nu vom admite să se mai întâmple asta pe viitor. Am informații că se fac presiuni asupra primarului, consilierilor pentru prelungirea contractului cu aceeași firmă, agent economic din apropierea lui Radu Mazăre. Nu am mai multe detalii, dar am vrut să trag un semnal de alarmă referitor la această abordare pentru a atrage atenția ca primarul actual să nu facă compromisuri", a mai adăugat Stelian Ion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4424 secunde