Deputatul Stelian Ion: PNL și USR cer demisia ministrului Tudorel Toader

195
Deputatul Stelian Ion: PNL și USR cer demisia ministrului Tudorel Toader - deputatulstelianion-1540300320.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Stelian Ion: PNL și USR cer demisia ministrului Tudorel Toader

PNL și USR cer în moțiunea simplă intitulată "Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)" demisia din funcție a lui Tudorel Toader și îl acuză pe acesta, în 20 de puncte, că prin comportamentul său a "abandonat justiția în mâna infractorilor și a trimis România în trecut, în perioada Năstase-Stănoiu, în care dosarele se rezolvau în ședințe de partid".

Anunțul depunerii de către USR și PNL a moțiunii a fost făcut, luni, în plenul Camerei Deputaților de către deputatul Stelian Ion, de la USR Constanța.

"Ar fi trebuit să vă dați demult demisia! Nu e târziu nici acum! V-ați făcut de ocară în fața studenților, în fața colegilor dumneavoastră de catedră pe care nu îi puteți păcăli sau manipula, v-ați făcut de râs în fața întregii țări, mai puțin a lui Liviu Dragnea & Co. Dumneavoastră sunteți cel care aduce deservicii grave imaginii României în plan extern, nu atât prin vorbele pe care le rostiți mai mult sau mai puțin meșteșugit, cât mai ales prin fapte! Degeaba afirmați prin fraze așezate cu grijă că promovați independența justiției, că sprijiniți lupta împotriva corupției, dacă prin fapte faceți exact contrariul", se susține în textul moțiunii.

Punctual, printre altele, ministrul Justiției este acuzat că a promovat "politizarea justiției". Alte critici aduse ministrului se referă la faptul că nu a făcut nimic pentru a ajuta serviciul de probațiune și că nu a rezolvat problemele cu care se confruntă angajații din penitenciare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde