Deputatul Stelian Ion, de la USR: "Președintele Iohannis trebuie să declare starea de urgență!"

495
Deputatul Stelian Ion, de la USR:
Parlamentarul constănțean Stelian Ion solicită presedintelui Klaus Iohannis să declare stare de urgență. 


"Asta dacă are un plan de criză, dacă vrea să ofere un cadru legal pentru restrângerea unor drepturi, dacă își dă seama că declararea stării de urgență reprezintă un instrument necesar care poate încetini răspândirea virusului. Autoritățile bâjbâie și trebuie ajutate. Cu autoritate, cu bani, cu reguli clare și ferme. Orice ezitare ne va costa scump. Toate resursele financiare trebuie dirijate înspre gestionarea situației de criză", a spus Stelian Ion.


El a adaugat ca Statele Unite ale Americii au decretat starea de urgență. "Lângă noi au făcut-o deja ungurii și bulgarii. Italia, Spania, Portugalia, Cehia, Slovacia, Islanda au luat aceasta măsură. Ce mai așteptăm? De ce ezită domnul Președinte? Se bazează pe geniul domnului Orban? Geniul în aranjamente politice de culise nu ajută, din păcate.

Domnule Președinte, ați făcut apel la Parlament să dea dovadă de responsabilitate. Venim azi și votăm guvernul Orban, pe care ni l-ați impus. Dar acum și dumneavoastră trebuie să dați dovadă de responsabilitate, să nu vă mai jucați cu viețile noastre, să lăsați deoparte calculele politice și să decretați odată starea de urgență!", a explicat parlamentarul constănțean. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4216 secunde