Deputatul Maria Stavrositu promovează orașul Constanța peste hotare

809
1
Deputatul Maria Stavrositu  promovează orașul Constanța peste hotare - mariastavrositu21338110886-1338153330.jpg
La inițiativa deputatului PDL Maria Stavrositu, reuniunea Comi-siei pentru Cultură, Știință, Educație și Mass-Media a Adunării Parla-mentare a Consiliului Europei de la sfârșitul lunii mai va avea loc în România.

Astfel, marți, 29 mai, la Palatul Parlamentului, vor avea loc lucrările Comisiei. Vor ține alocuțiuni și vor avea scurte intervenții președintele Comisiei APCE, Gvozden Sreæko Flego, președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă a Camerei Deputaților, Raluca Turcan, vicepreședintele APCE, Maria Stavrositu, președin-tele Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport a Camerei Deputaților, Cristian Sorin Dumi-trescu.

Cei 40 de membri ai Comisiei pentru Cultură, Știință, Educație și Mass-Media a Adunării Parlamen-tare a Consiliului Europei mai au în program și vizitarea Bibliotecii Na-ționale și a Palatului Parlamentului.

În calitate de vicepreședinte al acestei Comisii, deputatul Maria Stavrositu a insistat ca membrii APCE să facă o vizită și la Constanța, pentru a vedea aici un model european de conviețuire etnică, culturală și religioasă.

Astfel, miercuri, 30 mai, delegația APCE va ajunge la malul mării și va avea întrevederi cu autoritățile județene, va vizita Muzeul de Arheo-logie și Edificiul roman cu mozaic. De asemenea, membrii Comisiei pentru Cultură, Știință, Educație și Mass-Media a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei vor avea o întrevedere cu reprezentanți ai mediului academic, studenți și mass-media la Universitatea Ovidius.

Totodată, delegația APCE și autoritățile județului vor lua prânzul la Crama Murfatlar. Oaspeții vor avea ocazia să afle și povestea vinului, veche de 2.000 de ani, de pe vremea dacilor.

Membrii Comisiei pentru Cultură, Știință, Educație și Mass-Media a APCE vor părăsi România joi, 31 mai 2012.

Comentează știrea

ecaterina
28 mai 2012
vizita membrii APCE la Cta.

Felicitari D-nei Stavrositu care reuseste sa faca lucruri frumoase pentru Constanta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3072 secunde