Deputatul George Vişan, nemulţumit de eficacitatea Guvernului Orban în plină pandemie

469
Deputatul George Vişan, nemulţumit de eficacitatea Guvernului Orban în plină pandemie - fondgeorgevisan2-1602179936.jpg

Articole de la același autor

Deputatul George Vişan, de la PSD Constanţa, este extrem de nemulţumit de felul în care actualul Guvern Orban gestionează situaţia generată de noul coronavirus în România. Vişan şi-a exprimat nemulţumirea pe contul său oficial de Facebook, acolo unde printr-un mesaj a adus acuzaţii Guvernului PNL, acesta spunând că guvernanţii nu îşi fac deloc bine treaba în aceste momente de cumpănă.

„Au pierdut controlul! Asta este România Normală a liberalilor.

Vieți și destine lăsate la voia întâmplării. Culmea lașității și cinismului: românii sunt de vină! Disperare și neputință într-o țară aflată pe marginea prăpastiei! O țară guvernată cu o incompetență greu de imaginat. Ce contează cei din școli, spitale, horeca și cam toți ceilalți, în situația dramatică în care se află? Nu contează! Pentru liberali contează puterea, alegerile și cum să îi mintă pe oameni să îi voteze. Viețile românilor sunt statistici pentru ei. Sunteți netrebnici și ticăloși. Trebuie oprit acest haos! Cum nu aveți nicio urmă de onoare să nu uitați că vin alegerile. Și o să plecați democratic de la guvernare. România are nevoie de un guvern pentru care singura prioritate este viața și prosperitatea românilor! Liberalii au demonstrat că nu le pasă!“, a spus deputatul George Vişan.


În asentimentul lui George Vişan este şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cel care acuză Guvernul Orban că este singurul vinovat pentru situaţia prezentă în ţara noastră.

„Responsabilitatea pentru situaţia în care se află astăzi România aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis, oricât de mult balet ar face preşedintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban şi gaşca sa de hoţi şi incompetenţi. Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD se întreabă dacă românii sau Klaus Iohannis şi PNL au deschis şcolile fără nicio măsură de protecţie necesară.

„Românii sau Iohannis şi PNL au ţinut cu dinţii să fie alegeri, în aceleaşi şcoli nepregătite pentru pandemie?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt de vină că, deşi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esenţial în tratarea coronavirusului?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox? Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi că achiziţia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA şi nu în spitale, unde trebuia?!”, a scris Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că românii sunt adevăraţii eroi, pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze.

„Aţi mers prea departe cu tupeul! Voi sunteţi singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi şi dorinţa bolnavă de a păstra cu orice preţ puterea! Românii sunt adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităţilor! P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate şi educaţie reală, siguranţă alimentară. Nu foamea voastră de bani şi putere!”, a adăugat Ciolacu.

Concret, toate aceste acuzaţii făcute de reprezentanţii PSD pun o oarecare presiune pe Guvernul Orban, cel care se află în aceste momente la conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.57 secunde