Deputatul George Gabriel Vișan: "Ne dorim o viață mai bună pentru fiecare român"

546
Deputatul George Gabriel Vișan:

Articole de la același autor

Deputatul social-democrat George Gabriel Vișan, de la PSD Constanța, a avut, ieri, o declarație politică prin intermediul căreia a dorit să atragă atenția că programul partidului din care face parte vizează o viaț[ mai bună pentru fiecare român.   
"Spun unii că nimic nu se schimbă în România că nimic nu s-a schimbat în România, și ei vor să o schimbe. Această falsă idee, din păcate, face mai mult rău în rândul românilor decât o guvernare bună pentru România. Această idee a unei încremeniri în proiect a României ne face să credem că iluzia unei schimbări ce finalmente, așa cum s-a dovedit la noi, a adus răul cel mai mare. O viață mai bună pentru fiecare român aceasta este ideea pe care noi social democrații o numim cu demnitate proiect de țară. Știu, e o sintagmă care cântărește mult și pe care românii o privesc astăzi cu suspiciune și pe care opoziția o transformă într-un vehicul electoral mânat în luptă doar de resentimentul propriei neputințe. Parcă uităm la nivelul societății să fim solidari cu binele comun, o solidaritate din care opoziția a ales să nu facă parte", a spus deputatul George Gabriel Vișan. 


El a mai adăugat că realizările în plan economic ale guvernării social democrate sunt un proiect de țară valabil pe care astăzi unii încearcă să-l acopere cu un val de ură.


"Nimic nu se schimbă în România, așa își spunea și regele Carol I care s-a gândit decenii să abdice pe fundalul acestui sentiment de neputință ce ținea loc de structură unui cotidian subjugat unor interese politicianiste meschine și fără orizont. Dar multe s-au schimbat în bine în timpul domniei sale, mai precis modernizarea României. Și atunci ca și astăzi, existau voci critice la adresa evoluției pe care o lua țara la un moment dat. Și atunci exista opoziție față de proiectul de țară, dar istoria a demostrat că românii au reușit, cu sacrificii, să aleagă un viitor pentru România. Vi se pare cunoscut acest scenariu? Realizările în plan economic ale guvernării social democrate sunt un proiect de țară valabil pe care astăzi unii încearcă să-l acopere cu un val de ură. Cât timp ne trebuie să învățăm adevărul? Și lui Carol i-au trebuit decenii. Poate noi vom ști să folosim timpul în favoarea noastră. Nu vorbe, fapte! Pentru România, Constanța învinge", a mai spus parlamentarul constănțean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5478 secunde