Deputatul Florin Gheorghe: "Victor Ponta reinventează social-democrația deoarece ia de la săraci și dă la bogați"

201
Deputatul Florin Gheorghe:

Articole de la același autor

Deputatul Florin Gheorghe consideră că toate măsurile luate de Victor Ponta în doi ani și jumătate de când conduce Guvernul României îl califică pe acesta ca un veritabil "socialist de caviar". "Vrea să intre în cartea recordurilor cu aproape 40 de impozite și taxe pe care le suportă cetățeanul de rând, angajatul cu un salariu modest sau pensionarul sărac. Este principalul vinovat pentru creșterea în lanț a prețurilor, după ce a umflat prețul la benzină și a asasinat capitalul autohton. Am văzut acum că negociază cu FMI și naționalizarea pensiilor private, adică a pus gând rău și agoniselii românilor din ultimii șapte ani. Mai mult, se pregătește să tripleze impozitul la autoturismele Logan și să scadă taxele pentru limuzine", a declarat deputatul constănțean Florin Gheorghe. 


El a mai adăugat că, în opinia sa, concluzia nu poate fi decât una singură, respectiv că Victor Ponta a reinventat social-democrația. 


"Fură din buzunarul românului sărac și ultimul leuț și îl dă baronilor PSD și puținilor bogați ai României. Victor Ponta nu este doar mitoman, ci și cleptoman. A adus România pe marginea prăpastiei financiare și, din disperare, este în stare să ia orice măsură care să-l ducă la Cotroceni. A compromis educația mai multor generații, mutilând legea educației, a făcut din corupție o adevărată artă, chiar din propriul birou, despre reformă în sănătate nu ne vorbesc decât cei care au intrat în spital cu o boală și au ieșit cu două boli, despre indexări ale salariilor nici vorbă, iar acum se pregătește să dea lovitura de grație atât pensiilor publice, cât și celor private", a mai spus Florin Gheorghe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5541 secunde