Deputatul Florin Gheorghe l-a luat la întrebări pe ministrul Sănătății în privința Spitalului de la Eforie

67
Deputatul Florin Gheorghe l-a luat la întrebări pe ministrul Sănătății în privința Spitalului de la Eforie - floringheorghe8-1386158293.jpg

Articole de la același autor

Spitalul de Ortopedie din localitatea Eforie Sud a reprezentat în ultimii ani o veșnică problemă pentru autoritățile constănțene. 

"După cum bine cunoașteți, spitalul are o tradiție de peste 100 de ani în tratarea afecțiunilor ortopedice și numărul de pacienți tratați, chiar și în ultimele luni, este unul dintre cele mai ridicate. Cu toate acestea, managerul Spitalului Județean de Urgență Constanța a decis închiderea acestui spital și concedierea medicilor", a declarat deputatul constănțean Flroin Gheorghe.

În acest context, parlamentarul PDL, Flroin Gheorghe a decis să îi adreseze un set de întrebări ministrului Sănătății, Eugen Nicolăescu, referitoare la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud.

"Având în vedere faptul că Spitalul de Ortopedie din localitatea Eforie Sud deține un patrimoniu imobiliar excepțional (terenuri, clădiri, plajă), vă rog să îmi comunicați, domnule ministru, următoarele: sunteți informat despre motivele reale ale închiderii Spitalului de Ortopedie din localitatea Eforie Sud? Personal, dar și în calitate de ministru al Sănătății, sunteți de acord cu decizia managerului S.J.U. Constanța prin care s-a dispus închiderea Spitalului de Ortopedie Eforie Sud? Totodată având în vedere specificul stațiunii turistice Eforie Sud și specificul turiștilor care vizitează această stațiune, cum veți compensa absența serviciilor de tratament ortopedic din această stațiune" l-a întrebat Florin Gheorghe pe ministrul Sănătății.

De asemenea, deputatul constănțean l-a mai întrebat pe Eugen Nicolăescu dacă poate garanta faptul că închiderea Spitalului de Ortopedie Eforie Sud nu a fost determinată de miza imobiliară uriașă și că patrimoniul acestuia nu va lua o cu totul altă destinație. Totodată, deputatul Florin Gheorghe a cerut ministrului să găsească o soluție pentru medicii care și-au pierdut locul de muncă, în contextul în care România pierde zilnic zeci de medici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3757 secunde