Deputatul Florin Gheorghe, bilanț la sfârșit de sesiune parlamentară

229
2
Deputatul Florin Gheorghe, bilanț la sfârșit de sesiune parlamentară - floringheorghe10-1467300807.jpg
La finalul sesiunii de primăvară a Camerei Deputaților, deputatul constănțean Florin Gheorghe a făcut un scurt bilanț al realizărilor sale legislative și consideră că a fost o perioadă încununată de mai multe succese legislative personale.

"Recunosc faptul că nu mă așteptam ca trei proiecte elaborate de mine, ca unic inițiator, să fie adoptate, iar un al patrulea să mai aștepte doar votul final al Camerei, având deja întocmit un raport de adoptare. Mă bucur că aproape toți colegii mei parlamentari au redescoperit că principala funcție constituțională a Parlamentului este elaborarea de legi și au tratat cu mai multă atenție inițiativele venite din partea deputaților și senatorilor", a transmis deputatul Florin Gheorghe.

În ceea ce privește inițiativele sale, care au devenit legi, reamintim Legea nr. 20/2016, prin care toate achizițiile publice trebuie să se desfășoare transparent, prin sistemul electronic de achiziții, și cea care reglementează pentru prima dată posibilitatea practicării acvaculturii marine în România. O altă lege votată în unanimitate este cea referitoare la creșterea calității în construcții, care instituie garanții obligatorii pentru lucrări publice, de minimum cinci ani pentru autostrăzi, și Legea privind accesul gratuit la documentele în format electronic publicate în Monitorul Oficial al României, adoptată de Senat, cu raport favorabil, care mai așteaptă doar votul plenului Camerei Deputaților.

Pe de altă parte, parlamentarul de la malul mării spune că mai are și alte inițiative legislative pe care le va elabora pe parcursul vacanței parlamentare și pe care le va depune la începutul lunii septembrie. 

Comentează știrea

MIHAI
1 iulie 2016
NAVETISTUL

Dl Florinel este de profesie politicianist navetist . A trecut prin toate partidele si in urma lui n-au ramas nici urmele baloase ale melcului . Maretele lui realizari legislative n-au nicio valoare . Sunt doar simple reglementari care , oricum , nu vor fi respectate . Nici vorba de transparenta in achizitiile publice , si in continuare acestea se vor face la fel cum face Parlamentul , adica acestea se vor face tot mascate in favoarea clientelei politice . Cresterea calitatii in constructii n-are nicio legatura cu legea dlui Florinel . In Romania fiecare construieste ce vrea si unde vrea . Proiectele , chiar atunci cand nu sunt " masluite " nu se respecta , fiind suficient sa dam exemplul calitatii autostrazilor .Pe cetateanul care l-a votat din greseala pe Florinel il doare undeva de gratuitatea citirii documentelor in Monitorul Oficial . In rest , Florinel a fost complice activ sau pasiv la toate mizeriile votate de colegii sai parlamentari , inclusive la faptele de coruptie . Sa primesti timp de 4 ani un porcoi de bani pentru cateva fleacuri legislative , asta da realizare . Daca era cinstit , dl Florinel raporta celor care l-au ales ce a facut , ce a realizat din promisiunille facute in campania electorala cand a candidat la deputatie . Sa speram ca dupa atatea eforturi , sa se odihneasca vreo 10 ani si sa nu mai candideze , Poate in acest timp va reusi sa invete ce inseamna navetismul , inconsecventa si infidelitatea .

Felix
1 iulie 2016
Bravo

Domnul deputat macar are cu ce sa se laude. Ceilalti parlamentari din Constanta nu au niciun fel de activitate, nu sunt prezenti nici fizic in judet: Cernea, Mitrea, Medelin, Manea, Babus, etc Bravo lui ca a facut ceva!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.385 secunde