Deputatul Bogdan Huțucă: "Primii pași spre o Românie normală se fac la vot"

774
Deputatul Bogdan Huțucă:

Articole de la același autor

La începerea oficială a turului doi al alegerilor prezidențiale, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis un mesaj constănțenilor în care, printre altele, le-a mulțumit pentru votul acordat lui Klaus Iohannis în primul tur. 


"Sunt încrezător că la finalul votului din 24 noiembrie vom putea avea, în sfârșit, o Românie fără PSD, o Românie Normală! Le mulțumesc încă o dată constănțenilor pentru faptul că au ieșit la vot, pentru că au înțeles puterea uriașă pe care o au și responsabilitatea exercitării acestui drept democratic - votul! Îi aștept în număr și mai mare duminică, 24 noiembrie, convins fiind că vom putea face istorie pentru România și să trimitem PSD acolo unde îi este locul. Klaus Iohannis este garanția că România va rămâne pe drumul european, că valorile fundamentale ale acestei țări vor fi protejate, iar românii să se poată simți acasă în țara lor. De aceea, turul doi al alegerilor prezidențiale este momentul în care putem scăpa de politicienii din PSD și de pesedism", a spus Bogdan Huțucă.


El a adăugat că primii pași spre o Românie normală se fac la vot, iar primul pas semnificativ s-a făcut la alegerile europarlamentare și la Referendum.


"Asistăm în această perioadă la o adevărată campanie de tip fake-news a PSD îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis și a PNL. Imagini trucate, minciuni și invenții, încercări grosolane de a manipula și induce în eroare opinia publică, toate acestea au devenit arsenalul cu care PSD vrea să o scoată pe Vasilica Viorica Dăncilă președinte. Ceea ce nu înțeleg pesediștii este că românii nu sunt proști! PSD se teme nu că va pierde alegerile. Și ei știu foarte bine lucrul acesta, nu mizează deloc pe propriul candidat, ci se tem de faptul că românii, indiferent de afinitățile politice, văd în Klaus Iohannis un președinte al tuturor românilor. Iohannis nu luptă împotriva votanților sau simpatizanților PSD, ci împotriva acelor politicieni vremelnici care au deturnat la propriu România de pe drumul european, încercând să subjuge Justiția și legiferând în favoarea infractorilor. Din fericire, pe 24 noiembrie, românii au ce alege. Un președinte care i-a reprezentat cu mândrie și corectitudine în ultimii cinci ani, un președinte capabil și hotărât să facă o Românie Normală", a mai adăugat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7901 secunde