Deputatul Bogdan Huțucă: PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

100
Deputatul Bogdan Huțucă: PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu - hutuca-1485947355.jpg

Articole de la același autor

Deputatul liberal constănțean Bogdan Huțucă a transmis că PNL consideră drept o sfidare incalificabilă a voinței cetățenilor români demersul întreprins pe furiș, în miez de noapte, de către Guvernul Grindeanu prin adoptarea Ordonanței de urgență pentru modificarea Codului Penal și Codului de Procedură Penală, dar și unul de furt la drumul mare al statului de drept, de anulare a democrației din România, democrație al cărei preț a fost plătit cu sacrificiul suprem al atâtor români căzuți în timpul Revoluției din Decembrie 1989!


"Gestul uluitor al actualei puteri PSD-ALDE este fără precedent în rândul statelor membre ale Uniunii Europene, cu consecințe politice, economice și de imagine greu de estimat și nu face altceva decât să arunce România cu peste 20 de ani înapoi, iar acest preț uriaș va fi platit exclusiv de către cetățeni. Această palmă cruntă dată Justiției din România, nu poate avea altă consecință decât demisia întregului Guvern Grindeanu! Partidul Național Liberal cere demisia acestuia și anunță că va depune azi o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu dacă acesta nu-și va da demisia!", a spus Bogdan Huțucă.


El a mai adăugat că, în calitate de parlamentar liberal, condamnă ferm astfel de practici sfidătoare și abuzive utilizate de către Puterea PSD-ALDE strict în interes personal.


"PNL susține în continuare lupta anticorupție și munca tuturor organelor judiciare care ani la rând au adus probe concludente împotriva celor care au prădat România și condamnă astfel de fapte guvernamentale profund reprobabile! Aceste dovezi nu se pot evapora fără nicio consecință pentru cei care mint, înșală și abuzează prin ordonanțe de urgență. Acest Guvern mai mult decât abuziv trebuie să demisioneze cu aceeași urgență cu care a semnat pentru salvarea condamnaților și cu care a dat undă verde unui nou jaf general", a mai spus parlamentarul constănțean.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.319 secunde