Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa: „Plătim parcarea precum la Monte Carlo! Facem referendum pentru demiterea primarului”

1180
Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa: „Plătim parcarea precum la Monte Carlo! Facem referendum pentru demiterea primarului” - fondaur-1626460373.jpg

Articole de la același autor

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este recunoscut ca fiind o organizaţie care militează pentru binele ţării şi scoate întotdeauna în faţă patriotismul. Există voci în organizaţia AUR Constanţa care îl contestă pe primarul Vergil Chiţac şi acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des.

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Viorel Focşa a explicat pentru „Cuget Liber“ că el împreună cu colegii săi de partid vor face orice ca Vergil Chiţac să fie demis din funcţia de primar.

Focşa acuză neimplicarea autorităţilor locale în coafarea spaţiului verde din Constanţa şi spune că ceea ce se întâmplă în oraşul de la malul mării nu este deloc în regulă.

„Administraţia locală din Constanţa este una dezastruoasă. În nouă luni de când Vergil Chiţac este primar, oraşul acesta s-a degradat mai rău decât în ultimii 20 de ani. Haideţi să ne uităm pe stradă şi să privim lucrurile concrete. Se pare că la noi spaţiul verde creşte pe verticală şi nu pe orizontală, aşa cum ar trebui. Am ajuns să ne fie frică de şerpi. Vine primarul Chiţac şi ne spune că asociaţiile de locatari trebuie să îngrijească pe cont propriu spaţiul verde din jurul blocurilor. Unde aţi mai văzut aşa ceva? Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în aceste vremuri la Constanţa. Vergil Chiţac se dă mare liberal, dar eu vă spun că este un comunist convins. Să privim la alte oraşe şi să vedem cum arată acolo spaţiile verzi. Suntem de râs”, a declarat deputatul AUR Dumitru Focşa.

Deputatul a atins şi subiectul parcărilor. Politicianul spune că doar în marile state ale lumii, cum ar fi Monaco, parcările sunt atât de scumpe.

„Stau şi mă întreb ce a fost în capul domnului Chiţac când a pus asemenea preţuri pe parcare? Pe vremea primarului Decebal Făgădău, Chiţac spunea că 2,5 lei este o sumă mare pentru parcare. Acum el ce face? A mărit tarifele. Dar ce, suntem la Monte Carlo? Doar acolo, pe marile bulevarde plăteşti parcarea cu sume imense. A distrus tot ce înseamnă Constanţa. Uitaţi-vă câte sensuri unice a făcut, tocmai pentru a face mai multe locuri de parcare şi pentru a câştiga bani mulţi. Trebuie să ocoleşti tot oraşul ca să poţi intra cu maşina pe strada dorită. Este inadmisibil”, a adăugat deputatul AUR.

AUR vrea referendum pentru demiterea primarului Vergil Chițac

Prin urmare, deputatul a subliniat că partidul politic pe care îl reprezintă intenționează să organizeze un referendum pentru demiterea primarului Vergil Chițac, sens în care va fi demarată o strângere de semnături.

„Vergil Chiţac trebuie să plece. O spun tare şi răspicat. Vom face referendum. Vom merge prin toate cartierele Constanţei pentru a strânge semnături în acest scop. Şi veţi vedea că vom reuşi. Lumea s-a săturat de cinismul acestei administrații publice locale”, a spus Dumitru Focşa.

La final, Dumitru Focşa a atins şi un subiect naţional. Este vorba despre premierul Florin Cîţu, pe care deputatul îl numeşte cel mai mare trădător de ţară şi de neam.

„Florin Cîţu este cel mai mare trădător de neam şi de ţară. A vândut activele statului. Să nu creadă că ne păcăleşte. A ajuns premier şi acum face ce vrea el. Nu este chiar aşa. Va plăti scump pentru ceea ce a făcut. Guvernarea sa nu este una bună. Guvernul condus de Cîţu nu poate aduce nimic profitabil pentru ţara noastră”, a concluzionat Dumitru Focşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Economie : Prețul aurului a crescut cu 0,75%
Miercuri, 07 Iulie 2021
Stire din Economie : Prețul aurului a scăzut cu 0,05%
Pagina a fost generata in 0.5971 secunde