Deputații vor stabili dacă mamele cu mai mulți copii primesc rentă viageră

1213
3
Deputații vor stabili dacă mamele cu mai mulți copii primesc rentă viageră - deputatiivorstabilirentaviageram-1476805218.jpg

Articole de la același autor

Senatorii au adoptat tacit proiectul prin care mamele cu mulți copii ar urma să fie ajutate de statul român. Inițiativa legislativă este semnată de deputatul PSD Ninel Peia și a fost depusă în Parlament în luna martie. Ulterior, a fost retrimisă la comisie, însă raportul a fost de respingere a propunerii legislative. După adoptarea tacită din Senat, docu-mentul va ajunge la Camera Deputaților, for decizional în acest caz. 


Conform proiectului, femeile care au născut și crescut cel puțin trei copii vor primi o indemnizație viageră lunară, iar celor care au cel puțin cinci li se acordă și medalia de "Mamă - eroină". 


"Femeile care au născut trei copii vor primi 30% din salariul mediu net pe economie. Femeile care au crescut patru copii vor primi 40% din salariul mediu net pe economie, iar cele care au cinci sau mai mulți copii vor primi o indemnizație viageră de 50% din salariul mediu net pe economie, plus titlul și medalia de Mamă Eroină", se spune în expunerea de motive a inițiativei legislative. 


Comentează știrea

Mine
24 octombrie 2016
Renta viagera

Mamele care vor primi aceasta renta vor fi aproape 100% tigancile, care vor face si mai multi copii daca veti vota aceasta prostie. In viitor tara se va umple de tigani . Dupa cum stim , acesita nu au venit, deci nu vor plati impozite si taxe . Veti vedea atunci din ce rahat veti mai da sumadenia de gratuitati , ajutoare sociale , etc....?

ion jenel
31 ianuarie 2017
renta viagera

Aceste mame au fost obligate sa nasca multi copii fara a avea avantaje materiale . Regimul comunist le condamna la inchisoare pe cele care avortau.Rasismul nu-si are loc intre crestini.Pe atunci mamele continuau serviciul dupa maxim 2luni de la nastere fara a avea facilitatile materiale si financiare ale mamelor de dupa anii90. Sustin proiectul de lege.

Alina
10 august 2017
Renta viagera

Nu mai vb prostii,nu numai țiganii au copii.si eu am 9 copii,avem servici amindoi,copii merg toți la școala,si ce?credeti că i-am făcut să primesc bani?Nu.mi ia dat dzeu so sint fericita

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputații vor să modifice legea antifumat
Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Social : O nouă ZI LIBERĂ pentru români
Pagina a fost generata in 0.4587 secunde