Deputații Teodorescu și Marko rămân fără imunitate

89
Deputații Teodorescu și Marko rămân fără imunitate - deputatiparlamentulromaniei-1418115888.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis, astăzi, ca plenul să ia act de corectarea erorii materiale din procesele verbale de ridicare a imunității în cazul deputaților Cătălin Teodorescu și Attila Marko, fără a relua votul, cei doi deputați urmând să rămână fără imunitate.


"Biroul Permanent a decis corectarea erorii materiale în cazul Cătălin Terodorescu și Atilla Marko. Cum începe plenul, președintele de ședință va convoca comisia de validare și numărare a voturilor, care se va întruni și va corecta eroarea materială din procesele verbale cu ridicarea imunității atât în cazul Teodorescu, cât și Atilla Marko", a precizat secretarul Camerei, Marcel Ciolacu.

El a arătat că, ulterior, plenul va lua act de această corectare și se va face un nou proces verbal, care se va citi în fața plenului.

"Se va corecta această eroare-faptul că a fost trecut prezent Atilla Marko. Eu semnez că a fost absent în fața comisiei, care va face un nou proces verbal. Noi refacem prezența, constatăm că nu au fost 292, ci 291, se reface procesul verbal - 146 "pentru", 9 abțineri, 101 "împotrivă", a spus Ciolacu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Deputatul Marko Attila poate fi arestat
Pagina a fost generata in 0.6022 secunde