Deputații au eliminat prevederile privind impozitarea bacșișului

189
1
Deputații au eliminat prevederile  privind impozitarea bacșișului - deputatiiaueliminatbacsisul-1433954454.jpg

Articole de la același autor

Plenul Camerei Deputaților a aprobat, ieri, cu 285 de voturi "pentru" și două abțineri - eliminarea prevederilor privind bacșișul și emiterea de bonuri fiscale pentru bacșiș.

Deputații au adoptat proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.8/2015 pentru modificarea și completarea unor acte normative prin care se abrogă toate prevederile care țin de bacșiș.

Ordonanța mai reglementează aspecte referitoare la aparatele de marcat.

"În cazul defectării aparatelor de marcat electronice fiscale, până la repunerea în funcțiune a acestora, operatorii economici utilizatori sunt obligați să înregistreze într-un registru special, întocmit în acest sens, toate operațiunile efectuate și să emită chitanțe, în condițiile legii, pentru respectivele operațiuni și facturi, la cererea clientului", se arată în ordonanță. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3627 secunde