Deputat PSD: 1 din 10 parlamentari ai grupului PNL provin de la PSD

Vineri, 07 August 2020
106


"După ce PNL a votat în 2019, în forurile de conducere, să nu fie primiți aleși din alte partide, iar Rareș Bogdan urla teatral pe unde apuca să fie ferecate ușile la partid, 1 din 10 parlamentari ai grupului PNL provin de la PSD. Doar în ultimele zile 30 de primari au schimbat barca de la PSD la PNL, iar liberalii i-au primit", acuză deputatul PSD Andrei Pop.


"După ce că guvernul liberal folosește pandemia pentru a cumpăra echipamente sanitare, măști la prețuri umflate, PNL o trimite pe doamna Turcan să semene în spațiul public și mai multă prostie. Ne spune că PSD a făcut alianță cu Covidul. Este cea mai absurdă asociere, cum doar din gura doamnei Turcan putea ieși.


După ce guvernul liberal împreună cu coordonatorul de joc, Klaus Iohannis, în luna februarie, se jucau cu viețile oamenilor de dragul alegerilor anticipate și ridiculizau virusul, acum încearcă să-și ascundă incompetența, făcând asocieri absurde.
Raluca Turcan și PNL încep să arunce vina oriunde, dar numai la ei nu. Noi, social democrații am tratat cu responsabilitate în Parlament fiecare decizie, cu ochii doar spre oameni, în ciuda jocului meschin pur politic, fără legătură cu cetățenii, făcut de Iohannis-Orban. S-au agatat de scaunul guvernării cu decizii haotice, acte normative proaste, întârziate, cu o guvernare care disprețuiește nivelul de trai al populației fie că vorbim de copii sau seniori, sau chiar antreprenori. Preocuparea PNL în timp de pandemie și înainte au fost întotdeauna alegerile", a mai spus deputatul PSD pe pagina sa de Facebook. 


Pagina a fost generata in 0.3116 secunde