Demisionează Viorica Dăncilă? Cine ar urma să preia șefia PSD

595
Demisionează Viorica Dăncilă? Cine ar urma să preia șefia PSD - vioricadancilacampanieconstanta-1574715415.jpg

Articole de la același autor

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a anunțat ce a discutat cu Viorica Dăncilă, luni seară, acasă la șefa PSD, după rezultatul slab la alegerile prezidențiale, în urma cărora a fost reales Klaus Iohannis. Discuția a avut loc în contextul în care baronii partidului încearcă să o convingă pe Dăncilă să demisioneze la CEX-ul PSD de astăzi.


"Am vorbit în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc să se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă. A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.


El a subliniat că "a fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții".
Potrivit unor surse din PSD, se pare că Ciolacu i-ar fi promis Vioricăi Dăncilă un mandat de parlamentar din 2020. Totodată, ea ar putea reveni la șefia Organizației de Femei. 


Pe de altă parte, conducerea partidului ar urma să fie preluată de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, acesta urmând să fie susținut de tabăra Stănescu-Firea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde