DEMISII ÎN BLOC LA RADET CONSTANȚA. Cine preia interimatul

713
7
DEMISII ÎN BLOC LA RADET CONSTANȚA. Cine preia interimatul - radet1427375732-1433238369.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din cadrul municipiului Constanța s-au reunit, astăzi, în cadrul ședinței lunii iunie, pe ordinea de zi fiind 22 de proiecte de hotărâre. 


Ședința a debutat cu aducerea la cunoștință a demisiei lui Radu Mazăre din funcția de primar al municipiului Constanța. Potrivit legii, la finalul ședinței, secretarul Consiliului Local va transmite demisia în original, împreună cu un referat întocmit de către acesta, prefectului județului Constanța, Ion Constantin. La rândul lui, reprezentantul Guvernului în teritoriu va emite ordinul de încetare a mandatului primarului Radu Mazăre, înainte de termen. 


Pe de altă parte, tot în cadrul ședinței Consiliului Local de azi, au fost votate proiectele de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al RADET Constanța și cel care privea aprobarea situațiilor financiare anuale ale RADET. 


Înainte de aprobarea acestor două proiecte, viceprimarul Decebal Făgădău a solicitat să țină o prelegere să le aducă la cunoștință consilierilor locali următoarele:


"Vreau să vă aduc la cunoștință că din cauza rezultatelor înregistrate pe 2014 la RADET Constanța, am solicitat demisia directorului și a întregului consiliu de administrație. De asemenea, vă propun ca interimatul conducerii RADET să fie asigurat de directorul tehnic Liviu Popa", a declarat Decebal Făgădău. Toate demisiile au fost deja înregistrate la secretariat. 


El a mai propus ca în scurt timp să se formeze și o comisie politico-administrativă din care să facă parte membri ai tuturor partidelor politice din cadrul Consiliului Local Constanța, pentru a se stabili soluții clare cu privire la RADET Constanța. 


Tot pe această temă, consilierul local Ana Marcu de la PNL a menționat că pe timpul conducerii directorului RADET, Nela Ștefan reiese din bilanț că a fost o pierdere de aproximativ 10 milioane de euro numai în anul 2014. 


Comentează știrea

pe butuci
2 iunie 2015
Radet-ul

10 milioane gaura numai in 2014, cu alte cuvinte pregatiti-va...winter is coming. Ma indoiesc ca radet-ul mai rezista inca o iarna cu pierderi la nivelul asta.

tudor
2 iunie 2015
asa primar, asa RADET

"performanta" a fost realizata de consilierul-puscarias Rachieru. Nela a fost numai paravanul ce a acceptat sa-si pateze, in prag de pensionare, intreaga cariera. acuma ca, in locul Nelei ati numit o nulitate, Popa Liviu, cu acelasi consilier-puscarias, cursa catre faliment a RADET-ului este ireversibila. halal oras, sa ai in fruntea regiei, ce asigura confortul termic, un PUSCARIAS.

Chiar pe toti ne credeti tampiti ?
2 iunie 2015
De fapt si pana acum tot Popa a condus Radetul.

Si merge bine? Atunci de ce tot pe el il tineti de atatia ani in conducere si la decizii ?

Dati-ne un raspuns d-le Fagadau
2 iunie 2015
Isi recupereaza pierderile prin punctul termic 105 caci

de ani de zile nu vor sa automatizeze acest punct termic, altfel ce motiv ar avea? Noi platim apa calda ca fiind recirculata(adica se consuma energie) si fierbinte, dar ea e calaie si nu vine fierbinte nici dupa 25min, pt ca nu o recircula. Dragi consilieri, aflati voi si spuneti-ne si noua motivul pt care nu s-a AUTOMATIZAT punctul 105.

moromete
2 iunie 2015
:)

iti zic io: "intr-adins Nila, sa se-ntrebe prostii, d`aia"

Răspuns la: Isi recupereaza pierderile prin punctul termic 105 caci
Adăugat de : Dati-ne un raspuns d-le Fagadau, 2 iunie 2015
de ani de zile nu vor sa automatizeze acest punct termic, altfel ce motiv ar avea? Noi platim apa calda ca fiind recirculata(adica se consuma...
popey marinarul
2 iunie 2015
pretul giga

Cum e posibil cu pretul la gigacalorie de 310ron sa ai pierderi de 10 mil de euro intr un an.

Pintea
8 iunie 2015
Jaf la drumul mare

10 000 000 euro=45 000 000 lei : 300 lei consum lunar caldura apartament = valoarea consumului a 150 000 abonati .RADETUL are in jur dre 80 000 abonati.Deci caldura pe care constantenii trebuia sa o primeasca in 2 luni a disparut.Pe site-ul Primariei RADET apare ca institutie subordonata .Cand s-a facut paguba 1 milion de euro,apoi 2 milioane euro s.a.m.d. organele de control ale Primariei ce au facut .Ii dam afara pe " saracii' bogati de la RADET iar comunitatea ramane cu paguba.Nimeni nu va fi tras la raspundere ? Pe site-ul RADET un abonat daca nu isi plateste factura in termen de 45 de zile este penalizat cu 0.04 % pe zi. Dar pe acesti producatori de gauri negre in bugetul local cine-i penalizeaza ? Un abonat daca vrea sa se debranseze are numai piedici de la conducerea, in plus plateste o gramada de bani pentru documente. Cei din radet au fost dati afara insa trebuie sa plateasca si paguba produsa iar cei din Primarie care nu si-au indeplinit atributiunile de serviciu trebuie de asemenea concediati .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4837 secunde