"Demisia lui Moga, primul gest de decență și normalitate în Guvernul Dăncilă"

159
Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a apreciat marți că demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne reprezintă primul gest de decență și normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

"Demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne e primul gest de decență și normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă. Aștept acum din partea PSD, dar și din partea președintelui Klaus Iohannis, ca în fruntea acestui minister să fie numit un profesionist, un om cu capacitate intelectuală și experiență profesională care să înțeleagă ce e de făcut și să acționeze în consecință. Această instituție a fost condusă prea mult timp de oameni care s-au remarcat doar prin relațiile de colaborare și supunere, cu capul plecat, în fața baronilor și a grupurilor de interese", a scris fostul prim-ministru, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Moga a anunțat, marți, că a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Interne.

"În urma discuției pe care am avut-o în această dimineață cu primul ministru al României, Viorica Dăncilă, am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat în urma unei activității deficitare a unor angajați ai săi care au fost destituiți sau urmează să fie sancționați", a declarat Nicolae Moga la Palatul Victoria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4534 secunde