Delegație din Marea Britanie, în vizită la administrația din Constanța

180
Delegație  din Marea Britanie, în vizită  la administrația  din Constanța - prefecturadelegatie-1493219588.jpg

Articole de la același autor

O delegație a navei HMS Daring, aparținând Marinei Regale Britanice, condusă de cdr. Marcus Hember, a fost primită, ieri, de prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu. Militarii britanici au fost însoțiți de Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, ES Mr. Paul Brummel.

În cadrul întrevederii, reprezentanții autorităților locale au făcut o scurtă prezentare a județului și a principalelor proiecte și obiective aflate în curs de dezvoltare, ținând cont de poziția strategică reprezentată de ieșirea la Marea Neagră.

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, ES Mr. Paul Brummel, s-a declarat încântat că se află din nou la Constanța, oraș în care este de fiecare dată foarte bine primit de către autoritățile locale.

La rândul său comandantul navei, cdr. Marcus Hember, a declarat că Portul Constanța este printre ultimele escale ale unui voiaj de nouă luni și a apreciat buna colaborare militară româno-britanică.

v v v

Reamintim că, în perioada 25-27 aprilie, nava HMS Daring a desfășurat o serie de activități specifice în comun cu Forțele Navale Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4008 secunde