Decizie surprinzătoare a liderului PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. Ce le-a sugerat colegilor

1857
2
Decizie surprinzătoare a liderului PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. Ce le-a sugerat colegilor - gheorghedragomir1-1473597610.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a creat panică printre actualii parlamentari liberali de la malul mării, în momentul în care le-a sugerat că ar fi bine să nu mai candideze niciunul dintre ei, listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie urmând să fie completate cu nume noi. 


Recent, liberalii constănțeni s-au reunit în cadrul unei ședințe la sediul partidului pentru a discuta despre pregătirea alegerilor parlamentare, dar și despre sondajul comandat la nivelul filialei constănțene, al cărui rezultat arată că locuitorii din Constanța s-au cam săturat de actuala clasă politică. 


În acest context, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, care se află la al treilea mandat de parlamentar, a spus că el va ține cont de electoratul constănțean și nu mai dorește să candideze la alegerile parlamentare pentru nicio funcție, pentru a lăsa loc unei clase politice noi care să reformeze Parlamentul. 


În plus, el le-a sugerat colegilor parlamentari că ar fi bine să facă același gest, propunerea fiind primită cu scepticism de cei care își frecau mâinile pentru un nou mandat. 


Reamintim că reprezentanții PNL Constanța în actualul legislativ sunt senatorul Puiu Hașotti și deputații Gheorghe Dragomir, Mihai Lupu, Victor Manea și Mihai Tararache. 


Contactat telefonic, Gheorghe Dragomir a confirmat discuțiile aflate pe surse și a declarat că nu va candida pentru un nou mandat în Camera Deputaților, dar va rămâne în viața politică pentru a ajuta Partidul Național Liberal. În plus, el a adăugat că va susține oricine tânăr dorește să ajungă în Parlament, care are o bună pregătire profesională. 


"Sunt foarte bine ancorat în realitățile Constanței și am înțeles că electoratul dorește o nouă clasă politică. Acesta este motivul pentru care am decis să nu mai candidez. Am făcut aceeași recomandare și colegilor mei, nu au fost prea încântați, însă decizia finală se va lua în Biroul Politic. Nu mai doresc nicio funcție publică, nu voi face afaceri cu statul așa cum nu am făcut niciodată, nici eu, nici copiii mei, care nici nu sunt în politică. Voi rămâne președintele PNL Constanța până la finalizarea mandatului în primăvara anului viitor, iar ulterior voi vedea dacă rămân sau nu la conducere. Colegii mei mi-au transmis semnale că se dorește rămânerea mea ca președinte al PNL, însă mă gândesc din ce în ce mai mult că și aici ar fi timpul să preia un tânăr conducerea", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Dragomir. 


Listele finale pentru Senat și Camera Deputaților vor fi gata până la data de 1 octombrie. 


Comentează știrea

Cristi
12 septembrie 2016
Prea tarziu !

Dragomire , mai draga , oamenii nu mai vor deloc arici , sacali si hiene , de la PSD-PNL-PMP-ALDE si alte gunoaie de genul asta ! Daca ati fi vrut sa faceti un serviciu partidului trebuia sa renuntati la viata politica inca din 1990 ... Ma refer la Hasotti , la tine , la Manea , la Lupu si la ceilalti care au poluat viata publica atata amar de vreme ...

electorul indignat
13 septembrie 2016
DRAGIMIR S-A SATURAT

DRAGOMIR S-A SATURAT Ar fi un caz unic de minima demnitate post-mortem pentru liberalii - pesedistii care au smantanit oala cu lapte a politicianismului constantean , sa renunte la a mai candida pentru un nou mandat de parazitism parlamentar . Cei care inca mai pretind ca sunt liberali , inclusiv fostii pedelisti au avut in Constanta un singur rol : sa sprijine direct sau indirect PSD , mergand pana la actul sinucigas de a face parte din USL . E greu de imaginat ca sa mai gasesti in Romania o echipa atat de sinistra , cum e cea formata de Hasotti , Dragomir , Manea si nulitatea numita Tararache de profesie traseist . Avem ocazia sa vedem in curand ce soarta va avea dl Chitac , matrozul de uscat care tace si face pe mortul in papusoiul liberal . In curand va incepe spectacolul . Aceeasi actorasi , acelasi décor , aceeasi scena , dar mai ales aceelasi electorat spectator iresponsabil si incapabil sa-i desfiinteze pe toti prin votul lor .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7826 secunde