DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! De la 1 iunie SE DESCHID terasele și plajele

Joi, 28 Mai 2020
2160
Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, după o ședință la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri ai cabinetului, care sunt măsurile de relaxare, de la 1 iunie. Conform declarațiilor președintelui, după 1 iunie vor fi deschise terasele și plajele.


"Am avut o ședință destul de lungă, am analizat situația în care ne aflăm stadiul epidemiei și ce măsuri se impun. Prima dată, avem și astăzi aproape 200 de cazuri noi, aproape 200 de persoane la ATI, nu putem să vorbim de o reducere semnificativă a epidemiei. În consecință: atenție, atenție, atenție!


Măsurile de relaxare, avem și câteva vești poitive. Din 1 iune, câteva activități vor redeveni posibile. Astfel de la 1 iunie se redeschid terasele. Este însă clar că este nevoie de unele măsuri foarte speciale și aceste vor fi comunicate.  Mesele la 2 metri, maxim 4 persoane la o masă și în acest fel lucrurile vor fi sub control.


De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de 2 metri între scaunele de plajă" a declarat președintele Klaus Iohannis.


Pagina a fost generata in 0.3817 secunde