Decizie a Primăriei Techirghiol în privinţa elevilor de la Liceul „Emil Racoviţă”

513
Decizie a Primăriei Techirghiol în privinţa elevilor de la Liceul „Emil Racoviţă” - techirghiolscoala-1631554007.jpg
Chiar dacă luni a fost prima zi de şcoală, nu toţi copiii din Dobrogea vor începe fizic şcoala. În oraşul Techirghiol, elevii de la „Liceul Teoretic Emil Racoviţă” nu pot merge la şcoală deoarece lucrările de modernizare nu sunt încă încheiate.

Astfel, s-a luat decizia ca elevii să ia parte la cursuri în format online. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Techirghiol.

„Având în vedere că lucrările de reabilitare de la Liceul Teoretic Emil Racoviţă sunt aproape de finalizare, împreună cu reprezentanţii conducerii unităţii şcolare, s-a solicitat Inspectoratului Judeţean Şcolar ca în perioada 13 septembrie 2021 – 4 octombrie 2021 cursurile să se desfăşoare în sistem online, astfel încât să permită constructorului să finalizeze lucrările. Cursurile în sistem online vor fi făcute doar de elevii de la clasa 0 până la clasa a XII-a. In ceea ce priveşte grădiniţele, cursurile se vor desfăşura cu prezenţa fizică a preşcolarilor.

Menţionăm că sunt asigurate toate condiţiile necesare unei bune desfăşurări a activităţii online, întrucât toţi elevii beneficiază de tablete oferite de unitatea de învăţământ încă din anul şcolar precedent, cu sprijinul Primăriei Oraşului Techirghiol”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Techirghiol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4566 secunde