DECEBAL FĂGĂDĂU PREIA ATRIBUȚIILE DE PRIMAR AL CONSTANȚEI

1343
3
DECEBAL FĂGĂDĂU PREIA ATRIBUȚIILE DE PRIMAR AL CONSTANȚEI - img3806-1428395387.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali l-au ales, azi, prin vot secret, pe viceprimarul Decebal Făgădău, să preia atribuțiile de primar al Constanței. În urma numărării voturilor, Decebal Făgădău a primit 24 voturi, iar Gabi Stan, contracandidatul său, unul singur. Au fost prezenți 25 consilieri.




Reamintimă că luni, prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a emis ordinul prin care edilul Radu Mazăre a fost suspendat din funcția de primar după ce judecătorii au dispus arestarea sa preventivă. 


Comentează știrea

europeanu
7 aprilie 2015
vicele gabi stan primar !!!

cum este posibil ca un geniu ca gabitzu stan sa primeasca numai un singur vot ??? Rusine sa va fie !!!!

gabi
7 aprilie 2015
un vot

cred ca s-a votat singur :)))))

cetatean
18 aprilie 2015
nemultumire

in atentia d-lui primar FAGADAU,VREAU SA VA REAMINTESC,pentru ca am mai discutat acest subiect in cadrul unei emisiuni tv si anume despre conditiile precare (noroi ,gunoi ,scandal,cai,dejectii varsate in strada ,saci imensi cu peturi depozitati pe strada,etc)pe care trebuie sa le suportam cei care locuiesc pe str intrarea semanatorului,intr campului ,str semanatorului nr 20,si imprejurimile imediate .Si noi platim taxe si impozite catre primarie si am dori sa avem curatenie si sa putem locui in siguranta.Zona este impanzita de oameni care locuiesc abuziv, care nu au acte de identitate ,care nu au ocupatie si sunt agresivi daca li se spune sa respecte locul si oamenii.Este o situatie extrem de stresanta si solicitam apicarea legilor si respectare drepturilor CELOR CARE ISI IDEPLINESC ROLUL DE CETATEAN PLATITOR DE TAXE.ORI PLATIM TOTI ORI NICIUNUL! ORI AVEM TOTI ACELEASI DREPTURI ORI NICIUNUL!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7349 secunde