Decebal Făgădău, noul primar al Constanței. Liberalii nu vor să dea viceprimar

1503
7
Decebal Făgădău, noul primar al Constanței. Liberalii nu vor să dea viceprimar - decebalfagadaunoulprimarliberali-1433783751.jpg

Articole de la același autor

Aleșii din cadrul Consiliul Local al Municipiului Constanța s-au întrunit, ieri, în ședință extraordinară. Întâlnirea a avut loc la inițiativa a 16 consilieri locali pentru a analiza proiectul de hotărâre privind desemnarea unui viceprimar în vederea exercitării atribuțiilor primarului municipiului Constanța ca urmare a încetării de drept a mandatului lui Radu Mazăre. Potrivit legii, aleșii locali s-au întrunit pentru a-l desemna pe "succesorul" lui Radu Mazăre dintre viceprimarii Decebal Făgădău și Gabriel Stan.

Mai mult, ca o premieră, la ședința de ieri, a fost prezent și prefectul județului Constanța, Ion Constantin, care a "supravegheat" cu atenție procesul de votare, iar la final, l-a felicitat pe câștigător.

Conform procedurii, alegerea noului primar s-a făcut prin vot secret. La final, după numărarea voturilor, con-silierii locali constănțeni au decis că Decebal Făgădău este noul primar interimar al municipiului Constanța până la alegerile locale de anul viitor. Acesta a primit 16 voturi "pentru", un vot "împotrivă", iar șase voturi au fost declarate nule.

După desemnare, Decebal Făgădău, noul primar al municipiului Constanța, a mulțumit consilierilor pentru încrederea acordată și a spus că va continua proiectele municipalității. Pe de altă parte, potrivit legii, ar fi trebuit desemnat un alt viceprimar în locul său. Referitor la acest aspect, Făgădău a menționat că noul viceprimar va fi ales dintre consilieri în prima sau a doua ședință a Consiliului Local.

"Mulțumesc consilierilor care au avut încredere în mine, voi continua toate proiectele municipalității și, în mod special pe cele cu fonduri europene. Îmi doresc o relație deschisă cu toți constănțenii. Vreau ca aceștia să simtă că trăiesc într-un oraș curat și deschis. În ceea ce privește desemnarea viitorului viceprimar al Constanței, am anticipat acest moment, și nu vă ascund faptul că se poartă deja discuții pe această temă în Consiliul Local. Le-am transmis deja liberalilor să facă o propunere pentru această funcție, rămâne la latitudinea lor dacă doresc sau nu. Totodată, și consilierii de la PSD-UNPR vor face și ei o propunere pentru funcția de viceprimar. Din punctul meu de vedere, consider că pot face echipă bună cu orice viceprimar indiferent de partidul de la care provine", a declarat Decebal Făgădău.

La rândul său, vicepreședintele PNL Constanța, Iustin Fabian Roman, care este și consilier local municipal, a spus că liberalii nu vor desemna niciun consilier local pentru funcția de viceprimar.

"Noi nu vom desemna pe nimeni pentru a prelua funcția de viceprimar al Constanței. Nu vrem să picăm în jocul celor de la PSD, nu vrem să fim asociați cu echipa Mazăre. Ei trebuie să-și asume întreaga echipă până la alegerile din 2016", a declarat Iustin Fabian Roman.

Reamintim că, luna trecută, fostul primar Radu Mazăre, care momentan este arestat preventiv, a demisionat din funcție după 15 ani în care s-a aflat la conducerea administrației locale.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ath
9 iunie 2015
Cu gandul la partidul unic

USL sau partidul unic este visul de aur al feseneilor.Mazare era mai direct,te injura in fata-sa ma pupati in fund.Fagadau are scoala vietii,este mai subtil decat invatatorul lui.Fagadau te vrajeste cu talent.Sa ne aducem aminte.Cladirile inalte din Peninsula,sunt numite de el "accente verticale".Limbajul lui este fermecator.Ati vazut un lan de grau presarat cu maci rosii ? Macii sunt "accente" florale in lanul de grau.Betoanele sunt accente verticale.Poezie in primarie ! Ingineriile financiare se numesc "fluxuri financiare".Omul pozeaza in costum cu cravata,tine palmele incrucisate si are aere de intelectual.NU ZAMBESTE NU GLUMESTE,PESEDEUL CONSTRUIESTE ! Fagadau vrea sa inspire incredere deplina.Ce sa spun....el e omul potrivit ! Omul care a suflat 15 ani in ceafa lui Mazare,omul care stie toate invartelile predecesorului,omul care cunoaste toata clica de "investitori strategici",vrea sa ne convinga ca e cel mai potrivit la sefie in primarie.S-a napustit cu furie in cladirile ridicate fara autorizatie in Mamaia.Fagadau a vrut sa le demoleze dar nu l-a lasat Mazare,bineinteles.In plus,nici nu a stiut de ele,bineinteles. Propunerea lui de a numi un liberal pe functia de viceprimar este o manevra de smecheras talentat.In primul rand,Fagadau nu intelege ce rost are partidul de opozitie.El vrea liniste,nu suporta criticele.In al doilea rand,smecherasul nostru isi pregateste scaunul pentru alegerile din 2016 cand toti liberalii il vor alege in calitate de "pretin" si frate.Noi stim ca pe la spate liberalii sunt "preatini" cu Mazare.Dar aparentele conteaza.In Constanta traiesc doi unguri.In conditiile astea singurul partid de opozitie va fi UDMR-ul.As dori sa pun si eu intrebare.Cine este Fagadau ? Stie cineva ? Daca nu stiti de ce l-ati ales.

cata
9 iunie 2015
Cautam colaboratori seriosi

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

DNA
9 iunie 2015
Sluga lui Mazare!

Sa se revizuiasca dar sa nu se schimbe nimic! Cam asa sta treaba!

MAG
10 iunie 2015
OFERTA PART-TIME

Cautam persoane dinamice, ambitioase si organizate, care vor un loc de munca part- time (un al doilea job sau venituri suplimentare) pentru promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata! Dorim sa lucram doar cu persoane serioase, instruibile, cu viziune, dornice sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare, ce-si doresc sa ajunga oameni de succes! Se ofera instruire si indrumare gratuite prin email. Se accepta candidati din toata tara. Pentru mai multe detalii trimiteti textul info la adresa de email: [email protected]

Burebista Fasoleu
3 august 2015
Râsu-plânsul

Ni se pregătește așadar alt manelist pervers și schizofrenic, că alegători tembeli avem, vai de noi și de noi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9398 secunde