Decebal Făgădău: "Constanța este în etapa de realizare a strategiei Smart City"

296
Decebal Făgădău:

Articole de la același autor

Vineri a avut loc un eveniment de promovare a conceptelor Smart City și de informare a factorilor decidenți cu privire la noile tehnologii, a modalităților de implementare și mai ales a oportunităților de finanțare a acestora. În cadrul acestui program au fost abordate teme ce au vizat proiectele de tip Smart City implementate sau în curs de implementare, exemple de bune practici în domeniul Smart City pentru comunitățile locale urbane și prezentarea de soluții tehnologice concrete, care vor îmbunătăți viața cetățenilor și vor optimiza resursele orașului.


"Caravana este un lucru extraordinar, în România tot mai multă lume a ajuns să vorbească despre Smart City. Constanța este în etapa de realizare a strategiei de Smart City. Orice contribuție este binevenită. Cel mai important este să naștem o strategie care să ne dea proiecte viabile. Îmi doresc ca strategia de Smart City să vină să se alăture la ceea ce am construit cu echipa mea", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


Cea de-a noua etapă a Caravanei Smart City 2.0 – Implementarea a fost organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, împreună cu Primăria Municipiului Constanța.


"Aveți un potențial fabulos de a vă exercita puterea economică și de a vă promova propria identitate. Constanța trebuie să fie o comunitate responsabilă. Comunitatea inteligentă din Constanța trebuie să fie o familie, să susțină și să promoveze calitatea vieții," a spus Eduard Dumitrașcu, președintele Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate, analizând potențialul orașului Constanța în dezvoltarea locală.


Programul Caravana Smart City, organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Până în prezent, programul a parcurs peste 10.000 km și a reunit peste 1.500 decidenți și profesioniști ai administrației publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0605 secunde