PSD:

DECEBAL FĂGĂDĂU A CÂȘTIGAT PRIMĂRIA CONSTANȚA

9501
12
DECEBAL FĂGĂDĂU A CÂȘTIGAT PRIMĂRIA CONSTANȚA - decebalfagadaulavot2-1465162253.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PSD la Primăria Constanța a fost primit cu aplauze în sediul de campanie. Potrivit numărătorii paralele, Făgădău a câștigat Primăria Constanța cu un avans de peste 7.000 de voturi față de contracandidatul său Vergil Chițac. Decebal Făgădău a obținut 42% din voturi în timp ce Vergil Chițac a obținut 34,1% din voturi.
Decebal Făgădău a declarat că își dorește o schimbare în bine pentru Constanța. "Îmi doresc ca în Consiliul Local să avem un singur partid. Partidul Constănțenilor", a declarat Făgădău.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
gica contra
6 iunie 2016
Noaptea este un sfetnic bun

Sa mai astepte pana dimineata, sa nu fie Geoana 2

Alina
6 iunie 2016
Prostime ca in Cta,.n ai sa vezi,nu-i de mirare,la cum arata orasul ala

7000?jumate sunt tiganimea adusa in C-ta si prostimea de babe si mosi.Si mai sunt si voturi ..stim noi cum..Bine prostimea,Mazare a ramas promar in continuare.Scarba!

pe ochii pensionarilor
6 iunie 2016
sa ma cac

ai tiganilor si ai celorlalti mocangi. Voi ati distrus orasul. Sper sa va lase Fagadau in plla goala, sa va faca gigacaloria 1000 lei, sa va inghete. Fir-ati ai dracu de jigodii!

babe, mosi, tiganet
6 iunie 2016
asta e cancerul

intregii societati.

cioby
6 iunie 2016
alegeri

Trăiască RUSIA MARE!

Carina
6 iunie 2016
Constantenii sunt cei mai prosti sclavi

Constanteni, ati primit exact ce meritati, pentru ca sunteti niste scarbosi perfizi, cu doua fete - una vorbiti, alta votati. Ati votat Mazare si PSD 16 ani la rand, acum votati iar PSD. Voi nu sunteti sanatosi la cap. Va meritati soarta!

Procent
6 iunie 2016
Au reusit !

Ce va mira , de ce va enervati ? Am fost doua tabere , pensionarii si noi cativa intr-un numar cu cateva mii mai putini decat batranii..de aia a castigat tambalau....RESTUL JIGODIILOR AU STAT IN CASA SI SE MIRA ACUM CA NU MAI SCAPAM DE OAMENII LUI MAZARE !!!!!

PSD
6 iunie 2016
PSD

ciocul mic!!! am fost,,suntem si vom ramane la putere.

Mache mache
6 iunie 2016
Alegeri

Constanta ! Un oras de analfabeti functionali.

badman
6 iunie 2016
cap de oaie

Sa vedeti acum ce va asteapta :Plajele or sa fie pline de sezlongurii,putinul spatiul verde o sa dispara complet ,ghetoul din HENRY COANDA se va extinde ,va trebui sa inveti armaneste daca ai vreo treaba la primarie .Mizeria ,coruptia si furtul vor fi la ele acasa in CONSTANTA

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.3798 secunde