De ce se întâlnesc deputații și senatorii pe 1 aprilie

85
De ce se întâlnesc deputații și senatorii pe 1 aprilie - deceseintalnesclaparlament-1395834174.jpg

Articole de la același autor

Deputații și senatorii se vor reuni, marți, 1 aprilie, pentru o ședință solemnă consacrată împlinirii a 10 ani de la aderarea României la NATO, după care plenul comun va numi noul președinte și Consiliul de Administrație al ASF, dar și al TVR.

"Plenul reunit de săptâmâna viitoare, de marți, va începe la 13.30 cu o ședință solemnă consacrată a 10 ani de la aderarea la NATO, după care va urma alegerea președintelui și a Consiliului de Administrație la ASF. Pentru aceasta, liderii grupurilor parlamentare vor stabili până vineri propunerile, luni se convoacă comisiile de buget, finanțe reunite, iar luni seară se prezintă Birourilor Permanente reunite raportul pe ASF. Următorul punct pe ordinea de zi a ședinței comune va fi numirea președintelui și a Consiliului de Administrație al TVR. Același reguli, toate grupurile parlamentare vor avea reprezentant în CA conform ponderii politice și grupul minorității conform legii. Luni după-amiază vor fi audieri la comisiile de cultură", a precizat secretarul Camerei Deputaților Niculae Mircovici, după ședința Birourilor Permanente ale Parlamentului.

Mircovici a mai spus că la ședința comună a Parlamentului se va discuta și despre prelungirea cu 60 de zile a activității comisiei parlamentare de anchetă Călărași, al cărei termen expira pe 24 martie, precum și angajarea unui expert imobiliar de către Parlament pentru această comisie. "Președintele Comisiei Nana a solicitat încadrarea unui expert imobiliar de către Parlament pentru buna funcționare și s-a hotărât ca secretarii generali să rezolve problema tehnică a încadrării pe o durată determinată a unui expert imobiliar, care să rezolve problemele tehnice în zona imobiliară", a explicat Mircovici.

De asemenea, la ședința comună a Parlamentului se vor aproba și modificările la componența nominală a unor comisii parlamentare comune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde