De ce s-a speriat Mazăre de Claudiu Palaz?

6138
52
De ce s-a speriat Mazăre de Claudiu Palaz? - palaz-1336682457.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți reprezentanți ai UNPR Constanța, în frunte cu președintele Organizației Județene, George Lipoveanu, au susținut, ieri, o conferință de presă unde s-a vorbit despre modul în care sunt tratați de organele de poliție și reprezentanții primăriei din localitățile unde vor să candideze. La în-trevederea cu presa au participat candidații UNPR la primăriile Saraiu, Cogealac, Tuzla, Cumpăna, cei mai "asupriți de presiunile exercitate de organele și organismele statului". Mai mult decât atât, subiectul a fost abordat și de către candidații UNPR la Primăria Constanța și Consiliul Județean, Claudiu Palaz, și Harry Boiagian.
În primă fază, candidatul la primăria Cumpăna, Tiberiu Cazan, a povestit cum copilul său de 10 ani a fost mustrat în fața clasei de învățătoare, pentru că nu a participat la o excursie organizată de PSD. Candidatul partidului la Cogealac, Stere Palaș, a explicat faptul că actualul primar, Cati Hristu, ar fi amenințat persoanele pe care acesta voia să le coopteze pentru a candida pe listele UNPR pentru Consiliul Local, iar alte două persoane ar fi fost agresate tot la dispoziția primarului în funcție.
Pe lângă aceștia, candidata la Primăria Saraiu, Dorinela Irimia, a menționat că i se contestă candi-datura pe motiv că nu locuiește în comună, în situația în care atât primarul în funcție, cât și organele de poliție care execută controale permanente la domiciliul acesteia, "știu situația reală".

"Sunt acțiuni făcute din rea credință"
"Să ne înțelegem. Doamna Irimia este afacerist și a avut relații contractuale cu primarul localității. Dânsul știe foarte bine că locuința doamnei este acolo, iar milițianul localității, că nu pot să îl numesc polițist, ar trebui să știe și mai bine situația. Sunt acțiuni făcute din dorință de șicanare și din rea credință", a declarat Claudiu Palaz.
Probleme similare au fost semnalate și de candidatul UNPR la Primăria Tuzla, Marian Sărăcilă, care a menționat că a fost implicat într-o dispută verbală cu fostul comandant al poliției locale, Paraschiv Datcu, pentru că acesta îi denigrează numele și familia "pe unde apucă". Mai mult decât atât, spune Sărăcilă, din câte a discutat cu locuitorii comunei, agenții comerciali care se află pe listele de consilieri ale UNPR, au fost amenințați de actualul primar să se retragă din cursa electorală.
După spusele lui Palaz, se pare că o strategie de acest tip a fost abordată și la Constanța.
"Se fac presiuni pe agenții economici care au afișe cu Palaz. Pensionarii care au ales să își lipească afișe pe casă primesc telefoane prin care sunt amenin-țați că dacă nu le dau jos, nu își vor mai primii pensiile. Nu mă lași să-mi fac afișaje, nu mă lași
să-mi pun panouri. Ce o să-mi mai faci, o să mă legi și o să mă arunci în mare?! (…) Indiferent de ce presiuni sunt făcute asupra noastră nu voi întoarce și celălalt obraz. Nu înțeleg de ce fac atâtea presiuni dacă tot spun că oamenii lansați de UNPR în cursa electorală nu contează. Înseamnă că într-adevăr contăm și vom lupta în continuare", a explicat fostul prefect Palaz.



Comentează știrea

52 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru binele copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Cosmina
11 mai 2012
Sustinem programul sidabungalow si cresterea pretului apei potabile in fiecare luna

Toti borfasii din ghetou / Votati sidabungalow / Mazare, noi te iubim / Ca cat ine nu gasim./

Daniel
11 mai 2012
La subiect

Au o imaginatie astia de la Cuget, ceva de speriat. Chiru aka Captain Constanta, trimite la pensionari plicuri cu bonuri de reducere la medicamente de 20 de lei a caror validitate se face la asa-zisa Primarie a constantenilor. Intre timp in ochii fraierilor iese si infiereaza pungile lui Mazare ca fiind mita electorala. Asata in romana se numeste fariseism. Fariseism.

Mirela
11 mai 2012
Pentru sclavul 'Daniel'

Daniel, noi stim ca tie iti place coruptia, PSD, Mazare si fufele pe bani. Insa, in cazul majoritatii muncitoare, situatia este altfel. Sfatul nostru: mai du-te'n boschetul matii. Cu respect.

Daniel
11 mai 2012
Pentru Mirela Centurista

Doar o singura dedicatie de la baietii de la BUG Mafia: Unele sug P..... Hai ca sti tu restul. Alupigus!

Răspuns la: Pentru sclavul 'Daniel'
Adăugat de : Mirela, 11 mai 2012
Daniel, noi stim ca tie iti place coruptia, PSD, Mazare si fufele pe bani. Insa, in cazul majoritatii muncitoare, situatia este altfel. Sfatul...
Daniel
11 mai 2012
PT Crina

Tu ai citit ce ai scris aici? Nu cred. Doamne Maica Domnului ce oameni frate. Eu zic sa platiti un nebun sa il impuscati pe Mazare ca prin vot nu veti reusi.

Răspuns la: Da-l mai departe, pentru binele copiilor nostri.
Adăugat de : Crina, 11 mai 2012
Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost...
Mirela
11 mai 2012
Pentru sclavul 'Daniel'

Daniel, tocmai ti-ai facut mama de ras. Sau oi fi fost crescut cu iaurt de bivol.

Dan
11 mai 2012
:)))))))))

Buna asta, Mirela :)))))))))))))))))))))))

Cristache
11 mai 2012
Mazare are SIDA

Mai Daniel, daca nu intelegi ce vezi, ce te mai chinui sa scrii. Oricum TU nu vei schimba lumea. Mergi de baga o manea si frige o laba.

Horia
11 mai 2012
Mazare speriat de Palaz?

Cea mai buna gluma...Mazare si Palaz sunt amici deci nu au cum sa se sperie unul de altul iar la procente la primărie Mazare nu are cum sa se sperie de Palaz pentru ca Palaz va lua liniștit sub 7%

52 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5767 secunde