De ce a cerut Ana Birchall convocarea Comisiei de buget

105
De ce a cerut Ana Birchall convocarea Comisiei de buget - deceacerut-1421582062.jpg

Articole recomandate

Deputatul social-democrat Ana Birchall solicită convocarea Comisiei pentru buget-finanțe a Camerei Deputaților pentru susținerea soluțiilor propuse de ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, în urma discuțiilor cu reprezentanții Băncii Naționale și pentru promovarea altor măsuri legislative pentru ajutorarea celor afectați de fluctuațiile cursului de schimb al francului elvețian.
 

"Am solicitat biroului Comisiei pentru buget-finanțe a Camerei Deputaților să convoace în cel mai scurt timp membrii comisiei pentru a susține soluțiile propuse de ministrul Finanțelor, domnul Darius Vâlcov, în urma discuțiilor cu reprezentanții BNR și pentru promovarea altor măsuri legislative complementare pentru ajutorarea celor afectați de fluctuațiile cursului de schimb al francului elvețian", a precizat Ana Birchall într-un comunicat de presă. 


În opinia sa, este imperativ ca toate părțile implicate să se așeze la aceeași masă pentru găsirea de soluții echilibrate care pot fi puse în practică. 


"Amendarea OUG nr. 46/ 2014 privind re-scadențarea creditelor prin majorarea plafonului de la 2.200 lei brut la 2.500 lei net este un prim pas pentru ajutorarea a peste 80% dintre cei care au credite în franci elvețieni", a declarat deputatul PSD Ana Birchall. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ana Birchall, promovată de partid
Pagina a fost generata in 0.5052 secunde