Daniel Constantin lansează noul partid. Cum se va numi

183
1
Daniel Constantin lansează noul partid. Cum se va numi - constantincpb1d4ff21fd-1495789314.jpg
Fostul copreședinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, potrivit TVR1, că luni va fi lansat noul partid pe care vrea să-l constituie în jurul unui grup de parlamentari proveniți din fostul PC, Constantin precizând că există două variante de nume al noii formațiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro România.


"Avem două nume pe care le pregătim. Mâine (vineri - n.red.) vom decide într-o ședință după care actele vor fi depuse și mergem mai departe", a spus Daniel Constantin precizând că luni va avea loc un eveniment de lansare al noii formațiuni politice. "Pro România este o variantă pe care o analizăm, în momentul de față este cea mai acceptată", a adăugat Constantin.


El i-a mulțumit fostului ministru al Educației, deputatul Sorin Cîmpeanu care a demisionat din ALDE pentru a se alătura noului proiect politic. "Sunt mai mult decât bucuros că domnia sa va principalul meu partener în construcția politică viitoare", a spus fostul copreședinte al ALDE.


Constantin a anunțat că viitorul partid va susține în continuare guvernul Grindeanu din care a făcut și el parte ca vicepremier și ministru al Mediului. 


"Cred că trebuie să păstrăm consecvența votului. Eu cred că, pentru sănătatea societății românești, Sorin Grindeanu trebuie să reușească pentru ca noi să trăim mai bine și parlamentarii care sunt alături de noi vor susține toate măsurile bune pentru cetățeni și pentru țară. Vom trage însă semnale de alarmă în momentul în care lucrurile nu sunt în regulă", a declarat Constantin.




Comentează știrea

EGO
26 mai 2017
alt partid

Scaparea hotilor de puscarie,este o ,,masura buna pentru cetateni si pentru tara ,,??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7572 secunde