Dăncilă: "Nu am primit niciun răspuns pe tema remanierii"

153
Dăncilă:
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, că nu a primit niciun răspuns din partea președintelui Klaus Iohannis privind motivele pentru care i-a respins pe miniștrii propuși la remaniere, precizând că, dacă nu va primi un răspuns în aceste zile, după Summitul de la Sibiu, îl va suna. 


Premierul îl și ironizează pe președinte că merge să inspecteze felul în care au fost folosite fondurile de la guvern pentru summit.


"Nu am primit încă niciun răspuns (legat de respingerea miniștrilor n.red.). Probabil dl președinte este ocupat cu summitul. Sper să primesc acest răspuns cât mai repede, pentru că trebuie și noi să vedem motivele care au stat la baza acestor respingeri, pentru că nu este prima dată și vrem să vedem cum acționăm în continuare. Sper ca aceste motive să țină de legalitate și nu de oportunitate. După acest summit, o să sun, pentru că este normal ca Guvernul să știe cum acționează. Tine de obligația fiecarei persoane care ocupa o funcție să dea aceste răspunsuri, să-si faca datoria ", a spus Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a respins remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă. Șeful statului a spus că cele trei propuneri de miniștri pentru a prelua portofoliile Justiție, Fonduri Europene și Românii de Pretutindeni nu sunt pregătite și nu au "ținuta necesară" pentru o astfel de funcție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.259 secunde