Dăncilă: Moțiunea nu va trece; mă bazez pe oamenii de bună-credință care știu ce înseamnă stabilitate în România

109
Dăncilă: Moțiunea nu va trece; mă bazez pe oamenii de bună-credință care știu ce înseamnă stabilitate în România - dancila-1570380804.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu are emoții în ceea ce privește moțiunea de cenzură, care se va dezbate și vota săptămâna viitoare în Parlament, ea arătând că se bazează pe oamenii de bună-credință care știu ce înseamnă stabilitate în România, transmite Agerpres.


Prezentă duminică la Vaslui, ea a precizat că, după moțiune, va veni cu remanierea în Parlament.


"Nu va trece. Nu am emoții, moțiunea nu va trece. (...) Mă bazez pe oamenii de bună-credință care știu ce înseamnă stabilitate în România", a spus Viorica Dăncilă.


Prim-ministrul i-a reamintit președintelui Klaus Iohannis că trebuie să numească interimari pentru portofoliile lăsate libere de ALDE.


"Domnul președinte Iohannis în primul rând trebuie să respecte Constituția. Conform deciziei Curții Constituționale, trebuie să numească interimari pentru cele trei portofolii lăsate de ALDE și să revoce cei doi miniștri. Eu cred că atunci când dai lecții trebuie să fii tu un om corect, atunci să dai lecții pentru ceilalți. După moțiune, vom veni cu remanierea în Parlament", a precizat Dăncilă.


Premierul a participat duminică la Sărbătoarea Toamnei din comuna vasluiană Zorleni, după care va merge în municipiul Huși, unde se desfășoară Toamna Culturală hușeană.


La Zorleni, premierul a participat la sărbătorirea "nunții de aur" de către șapte cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.


"Apreciez și iubesc oamenii în aceeași măsură, pentru că numai iubind oamenii poți să fii alături de ei. Dacă stai departe de oameni, n-o să-i înțelegi niciodată și n-o să le înțelegi nevoile, n-o să le înțelegi dorințele, pentru că există o adevărată barieră. Indiferent de cei care vor jigni, indiferent de cei care vor țipa, nu așa suntem noi, românii. (...) Cei care țipă nu ne reprezintă pe noi, românii. (...) Nu avem nevoie de două Românii, România lor și România noastră. România e a tuturor și trebuie să fim uniți pentru părinții și bunicii noștri care au construit această țară", a mai spus premierul.


Viorica Dăncilă a fost însoțită de vicepremierul Mihai Fifor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9208 secunde