Dan Barna, validat ca președinte USR: România va avea șansa să aleagă în turul doi între Klaus Iohannis și mine

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
144
UPDATE Dan Barna a declarat după validarea sa ca președinte al partidului că va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale alături de Klaus Iohannis, scrie romaniatv.net

"Cred și sunt foarte optimist că România va avea pentru prima dată după 30 de ani șansa să aleagă în turul doi între două variante de Românie, între președintele în funcție, Klaus Iohannis, candidatul PNL, și persoana mea, Dan Barna, din partea Alianței USR-PLUS. Este un semnal că România se însănătoșește și este un mesaj că, după trei ani de abuzuri ale PSD asupra României, oamenii au înțeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă din istoria curentă", a declarat Dan Barna în cadrul unei conferințe de presă.

El a afirmat că oamenii își pun toată speranța în Alianța USR-PLUS.

"Astăzi ne alegem noua conducere USR, tocmai am fost validat pentru poziția de președinte al USR în urma voturilor tuturor membrilor. În această după amiază vom alege și viitorul Birou Național al USR, care va duce partidul la guvernare și care va face parte din ceea ce înseamnă alianța USR-Plus și speranța reală că România se însănătoșește", a punctat Dan Barna.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.488 secunde