Dan Barna: USR și PNL vor să depună o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii

131
Dan Barna: USR și PNL vor să depună o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii - danbarnausrsipnlmotiune-1504707918.jpg


USR lucrează împreună cu liberalii la o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, ieri, purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Dan Barna.


"Colaborăm cu PNL, așa cum am colaborat și la moțiunea privind Justiția, colaborăm și la cea pe Muncă. Anticipez că săptămâna viitoare va fi depusă, în cel mai scurt timp, în momentul în care vom avea și textul finalizat, text care se află deja într-un prim draft", a spus Barna, citat de Agerpres.


Potrivit senatorului USR Florina Presadă, moțiunea survine afirmațiilor pe care ministrul Muncii le-a făcut în comisia de resort de la Senat, marți, referitoare la plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, dar și la desființarea locurilor de muncă pentru circa 2.000 de persoane cu dizabilități.


"Marți, în Comisia de muncă de la Senat, a venit doamna ministru Olguța Vasilescu și ne-a explicat că indemnizațiile pentru creșterea copilului sunt de fapt un favor pe care doamna ministru îl face mamelor din România și că acestea ar fi putut să nu fie. Credem că doamna ministru nu înțelege de fapt problema familiilor din țară. Nu plafonând aceste indemnizații le ajutăm. Ieri, doamna ministru ne-a spus că face justiție socială, punând pe drumuri 2.000 de persoane cu dizabilități prin desființarea unităților protejate, autorizate, din cadrul organizațiilor neguvernamentale. Fie și numai pentru aceste două lucruri și anume pentru favorul indemnizației pentru creșterea copilului și pentru desființarea locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități din unitățile protejate, noi credem că doamna ministru al Muncii și Justiției Sociale merită o moțiune", a explicat Florina Presadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5578 secunde