Dan Barna: USR este un fenomen politic spectaculos. Acesta este o realitate

152
Dan Barna: USR este un fenomen politic spectaculos. Acesta este o realitate - danbarna-1597483971.jpg
Președintele USR, Dan Barna, a afirmat, sâmbătă, că formațiunea pe care o conduce este "un fenomen politic spectaculos", adăugând că în acest moment nimeni nu poate ignora partidul.


"Oricum și din orice perspectivă privim, bilanțul nostru ca USR este unul evident pozitiv, este un bilanț care, pentru cei care urmăresc sociologie politică, este un bilanț care dă cu plus din orice perspectivă ne-am uita. Poate uneori n-am fost suficient de intransigenți cu adversarii noștri, poate uneori ne-am grăbit în unele reacții, alte ori am ezitat, poate și asta ne-a costat la un moment sau altul, poate nici partenerii de dialog nu ni i-am ales de fiecare dată în cea mai înțeleaptă metodă. Dincolo de toate aceste stângăcii de creștere, în realitate USR este un fenomen politic spectaculos și este fenomenul politic spectaculos al politicii de astăzi. Acesta este o realitate și aproape nimeni nu l-a prevăzut, mulți vor să îl izoleze, dar nimeni astăzi nu ne ignoră și nu poate să ne ignore, nici acum și nici în viitor", a declarat Dan Barna în cadrul Congresului USR, potrivit Agerpres.


Ela vorbit și despre fuziunea cu PLUS.


"USR a făcut un drum și acum este în fața uni prag în care poate să devină mai puternic și mai credibil. Acest partid mai mare trebuie să aibă forța să schimbe societatea din temeli. Mulți dintre voi simțiți toată această construcție pe care o dezvoltăm ca pe o miză personală, numai că cea am făcut noi în acești patru ani trebuie să fie mult mai mult decât despre noi. În momentul de față, perspectiva pe care o construiește USR-PLUS în România e mai mult decât fiecare dintre noi sau despre oricare dintre noi și de aceea vă cer să aveți îndrăzneală să pășim mai departe", a spus Barna.


Membrii USR votează, sâmbătă, dacă sunt de acord ca formațiunea din care fac parte să fuzioneze cu PLUS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7754 secunde