Dan Barna: "Partenerul natural al USR este PNL"

266
Dan Barna:

Articole de la același autor

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, ieri, că, în proporție de 90%, viitoarea guvernare va fi una de coaliție și partenerul natural al partidului este PNL, menționând că premisele pentru o viitoare colaborare sunt bune, dacă există bună-credință.

"Înțelegem foarte bine contextul actual și știm că, în proporție de 90%, viitoarea guvernare va fi una de coaliție. Partenerul natural este PNL și asta înțeleg și liberalii, în ciuda atacurilor nesfârșite pe care le lansează la adresa noastră. Ceea ce refuză să înțeleagă liberalii este că, ori de câte ori i-am criticat, am făcut-o de pe pozițiile pe care ei înșiși le îmbrățișaseră în timpul regimului Dragnea. În acele zile, PNL nu a ezitat să preia de la USR teme, idei și retorică. Nu ne-am supărat niciodată, ba chiar îi încurajăm să o facă în continuare. Scopul nostru comun e să facem o Românie mai bună, nu să punem drepturi de autor pe interesul național", a spus, la Digi24, Dan Barna.

El a mai adăugat că USR refuză să se așeze "în rama" care i se repartizează, adică aceea a unui partid mai mic care să se pună la remorca celor mari.

În acest context, el a precizat că, în opinia sa, USR va consolida împreună cu PLUS o alianță de succes, mergând spre o previzibilă și necesară fuziune. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9901 secunde