Dan Barna, optimist că intră în turul doi. "Am șanse maxime!"

535
Dan Barna, optimist că intră în turul doi.

Articole de la același autor

Candidatul USR-PLUS Dan Barna a efectuat, ieri, o vizită la Constanța pentru a discuta cu locuitorii. Întâlnirea a avut loc în centrul municipiului, pe strada Ștefan cel Mare. Oamenii au fost încântați și s-au fotografiat cu el, spunând că USR este speranța politicii românești. La rândul lui, Dan Barna le-a vorbit despre programul său prezidențial și i-a îndemnat ca duminică să iasă la vot. El a mai spus că românii au șansa reală de a avea un tur doi al scrutinului electoral fără PSD, șansă ce va crește odată cu mergerea la urne a cât mai multor votanți. 


"Avem, în sfârșit, șansa să avem un tur doi fără PSD, să avem un tur doi în care să discutăm despre viitorul României, despre cum facem o Românie care se modernizează, o Românie care se digitalizează, despre cum facem o Românie cu autostrăzi, cu spitale curate", a spus Dan Barna. 


Întrebat ce șanse își acordă privind intrarea lui în turul doi al alegerilor prezidențiale, Dan Barna a răspuns: "Șanse maxime". 
"Am văzut rezultatul la europarlamentare. Am văzut că există componenta aceea activă a societății românești care se implică, ce a înțeles că trebuie să ne implicăm în politică, gropile din asfalt sunt politică, infecțiile din spitale sunt politică, manualele proaste sunt politică. Faptul că ne-a luat 30 de ani ca societate să înțelegem că nu putem lăsa politica să fie făcută de alții și oamenii cinstiți doar să se ocupe de școala copiilor, de casă, de serviciu și că trebuie să ne facem și politica comunității, că nu există altă variantă, de cinci mii de ani umanitatea se conduce doar prin politică, din aceste motive sunt foarte optimist pentru că oamenii au înțeles că implicându-se se pot schimba lucrurile. Iar Alianța USR-PLUS și Dan Barna candidat la Președinția României reprezintă exact acest aer proaspăt și necesar", a explicat Dan Barna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Dumitru Caragheorghe votează Dan Barna
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Stelian Ion votează Dan Barna
Pagina a fost generata in 0.5617 secunde