Dan Barna, despre tensiunile din Coaliţie: Nu se va ajunge la o solicitare de demisie

188
Dan Barna, despre tensiunile din Coaliţie: Nu se va ajunge la o solicitare de demisie - danbarna-1618214799.jpg
Vicepremierul Dan Barna a declarat luni, la Parlament, că soluția tensiunilor din Coaliție „este dialogul”. Acesta a precizat că a avut o discuție cu liberalii și că „nu se va ajunge la o solicitare de demisie”, în ceea ce îl privește pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Declarația lui Dan Barna vine în contextul în care luni urmează să aibă loc o ședință a coaliției în care vor fi discutate cele mai recente tensiuni. Înaintea ședinței coaliției liberalii s-au reunit în Biroul Executiv. 


Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat înainte de BEx că premierul este „cel care cere înlocuirea unui ministru” și că în deciziile sale Florin Cîțu „se bucură nu doar de sprijinul PNL, ci și de sprijinul președintelui României. În ceea ce privește situația din coaliție, Rareș Bogdan a spus că „situația nu este atât de gravă” și că „situația e mult mai liniștită în coaliție decât pare din afară”.


„Deocamdată nu discutăm despre demiteri, discutăm despre un lanț al vinovățiilor”, a răspuns el, întrebat dacă va sprijini o cerere de demitere a lui Vlad Voiculescu.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7183 secunde