Dan Barna, despre demisia Florinei Presadă: Are oricând ușa deschisă în USR dacă dorește să revină

155
Dan Barna, despre demisia Florinei Presadă: Are oricând ușa deschisă în USR dacă dorește să revină - danbarna-1613202886.jpg
Fosta senatoare Florina Presadă a demisionat din USR deoarece avea „o nemulțumire” în legătură cu o funcție pe care nu a obținut-o, a declarat Dan Barna, președintele partidului, vineri seară, la Digi24.


„Chiar am vorbit în această seară cu Florina, mie îmi pare rău că a decis să plece, are oricând ușa deschisă în USR dacă dorește să revină. I-am urat succes în noua abordare pe care a anunțat-o și în spațiul public, oricând e binevenită”, a spus Dan Barna.


„Dincolo de ce a transmis ea în spațiul public, era o nemulțumire legată că n-a obținut o funcție pe care ea și-a dorit-o. I-am spus că politica e un drum lung și o activitate de termen lung, i-am spus că e binevenită dacă dorește să revină. E firesc, se întâmplă astfel de lucruri. Îmi pare rău că a plecat, era un om valoros în echipa USR. A decis să meargă pe o altă cale, nimic de adăugat”, a completat liderul USR.


În anunțul demisiei sale din USR, Florina Presadă a se arăta dezamăgită de „noul USR”, despre care spune că „dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice” în partid.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7262 secunde