Dan Barna, de la USR: "2020 va fi un an în care se limpezesc apele"

289
Dan Barna, de la USR:
Președintele USR, Dan Barna, a spus, ieri, într-un mesaj postat pe Facebook în care le urează "La mulți ani" românilor de acasă și de pretutindeni, că 2020 va fi un an în care se limpezesc apele și decizia este din nou acolo unde contează cel mai mult, adică la cetățeni, prin vot. 


"2019 a fost un an tare complicat. În ianuarie, era deja a treia iarnă în stradă la proteste și PSD domina încă totul, astfel că cei mai pesimiști dintre noi nu vedeau încă drumul de ieșire din zona întunecată în care țara era târâtă sub regimul lui Liviu Dragnea. În decembrie avem un guvern nou și perspectivele unor alegeri care să ne reașeze pe drumul dezvoltării. USR cu al său doar 9% în Parlament nu numai că a rezistat, dar a și luptat cu înverșunare pentru revenirea României la parcursul ei firesc, cel european. Nu am dat înapoi, nu am ezitat. Sigur, am îndrăznit să sperăm mai mult. Uneori n-am luat poate cele mai bune", a scris Dan Barna. 


El spune că urmează 2020, un an în care se limpezesc apele. 


"Vin alte două rânduri de alegeri pe care o să le tratăm cu îndrăzneală și încredere că românii înțeleg care sunt opțiunile reale pentru modernizare. A venit, de asemenea, și momentul unei clarificări doctrinare a USR, iar direcția pe care o consider corectă e aceea a unui partid de centru-dreapta modern, care să reprezinte puterea oamenilor obișnuiți și a comunităților. Un partid care să prețuiască libertatea și care, spre deosebire de cele vechi, știe și vrea să țină statul permanent sub supraveghere pentru a-l împiedica să derapeze sau să uite de ce există. Acum trei ani, USR abia se înființa. Acum un an, Alianța USR PLUS nu exista. Rostul nostru este să fim expresia politică a unei generații care vrea să construiască o Românie mai bună acum și nu într-un viitor incert. Și asta vom continua să fim. În 2020 avem de muncă noi toți, împreună, ca societate", a adăugat liderul USR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5151 secunde