Dan Barna: "Alianța USR-PLUS continuă"

428
Dan Barna:

Articole de la același autor

Dan Barna și Dacian Cioloș au anunțat că structurile de conducere ale USR și PLUS au votat pentru continuarea alianței, ca urmare a rezultatului bun obținut împreună la alegerile europarlamentare din 26 mai.


"Comitetul Politic al Uniunii Salvați România a votat, sâmbătă, continuarea alianței cu PLUS cu obiectivul de a oferi României o alternativă politică reală. A fost adoptat protocolul alianței electorale pentru prezidențiale și protocolul alianței politice, cu o serie de amendamente ce vor fi transmise către partenerii de la PLUS", a scris pe Facebook președintele USR, Dan Barna.
El a precizat că alianța va merge împreună atât la alegerile prezidențiale din acest an, cât și la cele locale și parlamentare programate pentru 2020.


"Încă de la formare, alianța USR PLUS a avut un obiectiv pe termen lung. Vrem să mergem împreună la toate alegerile care urmează - prezidențiale, locale și parlamentare. Obiectivul nostru este că câștigăm alegerile și să dăm României președintele și un guvern onest și competent", se mai arată în postare.


La rândul său, președintele PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat că în Consiliul Național al partidului a fost votat protocolul alianței cu USR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7035 secunde