Dacian Cioloș: „Varianta Florin Cîţu premier este o glumă”

242
Dacian Cioloș: „Varianta Florin Cîţu premier este o glumă” - ciolosgluma-1636053172.jpg

Articole de la același autor

Președintele USR, Dacian Cioloș, a declarat joi, la Digi24, că PNL trebuie să aleagă și că USR va intra la negocieri doar după ce liberalii vor spune foarte clar că vor refacerea coaliției. Întrebat dacă ar accepta o variantă cu Florin Cîțu premier, Cioloș a răspuns: „Asta e o glumă. Să încheiem acest subiect”.

„PNL are ce întâlniri vrea, nu asta e problema noastră. Noi vrem să știm cât mai repede ce decide. Discuții tot au, se tot plimbă dintr-o parte în alta, e important ca PNL să își asume o decizie foarte clară, ei știu care sunt așteptările noastre. PNL trebuie să aleagă, USR a fost foarte clar în așteptări - reforme, buget clar și realist și un mod de funcționare a coaliției foarte clar definit. Vom intra la negocieri doar după ce PNL va fi foarte clar că vrea refacerea coaliției. Câtă vreme ezită și tot mai discută și cu PSD, și cu noi, o să-i lăsăm să discute cu PSD cât vor. Când vor să vină la noi, să vină”, a declarat Cioloș.

„Tot aud discuțiile astea, să încheiem acest subiect care din punctul nostru de vedere e încheiat. Să discutăm de lucruri serioase, program de guvernare, cum va funcționa coaliția. Asta e un subiect închis, reîncălzit.

Ieri am fost clari că suntem de acord că premierul să vină de la PNL. În rest, poziția USR e arhicunoscută în ceea ce privește un nou premier în cazul în care se reface coaliția”, a mai spus Cioloş.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde